Previous
Next

Pop It Fidget Toy - Bubble Popz

20,00 kr

Pop it Fidget Toy är den perfekta leksaken för avkoppling och fokus. Med bara en enkel tryckning på bubblan kommer du att höra det tillfredsställande ljudet av ett poppande bubbelplast. Det är som att varva ner och få en stund av avslappning mitt i vardagen. Denna evighetsleksak är inte bara för barn utan också för vuxna som behöver ett sätt att släppa stress och oro. Genom att trycka på bubblorna får du en skön känsla av avkoppling och kan samtidigt förbättra din koncentration. Så ge dig själv en stund av stressfrihet och njutning med vår Pop it Fidget Toy. Du kommer att upptäcka att det är den perfekta leksaken för att varva ner och hitta lugnet i en hektisk värld.

I lager

Produktbeskrivning

Pop It Fidget Toy - Bubble Popz är inte bara en leksak, den är också en pålitlig följeslagare för att bekämpa stress och oro. Ta en paus från vardagens bekymmer och slappna av med hjälp av detta underbara poppande ljud. Den är perfekt för både barn och vuxna som behöver fokusera eller bara behöver en stund för sig själva.

Produktdetaljer:
Antal: 1 styck
Mått: 12,5 cm
Färg: Grön
Material: Silikon
Tema: Pop Its, Fidget Toy
Produkttyp: Antistress leksak
Varning! Ej lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Innehåller smådelar.


Vi förstår att världen kan vara överväldigande ibland, och denna Pop It Fidget Toy är utformad för att hjälpa dig att hitta lugnet igen. Den är tillverkad av högkvalitativt silikon för att du ska kunna använda den om och om igen utan att den slits ut.

Det bästa med denna leksak är att den kan anpassas efter dina behov. Tryck ner bubblan i din egen takt, vänd den och börja om igen. Njut av de tillfredsställande poppljuden och låt din stress försvinna. Och när du är klar kan du enkelt rengöra den för att hålla den fräsch och ren.

Så oavsett om du behöver en stund för att varva ner eller bara vill ha en rolig leksak att leka med, är vår Pop It Fidget Toy det perfekta valet för dig. Ge dig själv den uppmärksamhet och omsorg du förtjänar och låt denna leksak bli ditt verktyg för avkoppling och fokus. Lita på oss, du kommer inte att bli besviken.

AVSTRESSANDE AKTIVITETSLEKSAK: Pop It Fidget Toy är en leksak som hjälper till att bekämpa stress och oro.

HELT FRI FRÅN SKADLIGA KEMIKALIER: Den är tillverkad av högkvalitativt silikon och kan användas om och om igen. CE-märkt

MYCKET POPULÄR ANTISTRESS LEKSAK: Leksaken kan anpassas efter dina behov och ger tillfredsställande poppljud.

FÖR BÅDE BARN OCH VUXNA: Den är perfekt för både barn och vuxna som behöver fokusera eller varva ner.

LÄTT ATT RENGÖRA: Leksaken är lätt att rengöra och hålla fräsch.