Previous
Next

Pop It Fidget Antistress Leksak – Lila

30,00 kr

Pop It Bubble Squeeze Fidget Toy är den perfekta lösningen för dig som behöver en avstressande och rolig leksak. Med sitt innovativa tryck-och-pop-system kommer du genast känna dig lugnare och avkopplad. Men Pop It Bubble Squeeze Fidget Toy är mer än bara en avkopplande leksak. Den har också många fördelar för kognitiv utveckling och koncentration. Genom att använda denna leksak kan du förbättra din finmotorik, fonologisk och medvetenhet. Vi förstår att många av oss lider av stress och ångest i vår hektiska vardag. Vi vill erbjuda dig en enkel och rolig lösning för att släppa på spänning och återfå din inre frid. Vår leksak är tillverkad med omsorg och har en hållbar design, vilket gör den till en pålitlig följeslagare under många år framöver.

I lager

Produktbeskrivning

Vår Pop It Fidget Toy är inte bara en trendig och populär leksak utan också en pålitlig antistresspartner för både barn och vuxna. Tillverkad av högkvalitativt silikon och CE-godkänd, kan du vara säker på att den inte innehåller några skadliga ämnen.


Material: Silikon  
Antal: 1-pack  
Mått: Ca 12,5 cm  
Form: Rund  
Färg: Lila 
Lätt att rengöra   
CE-märkt  

Varning! Ej lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk, innehåller smådelar.


Med bara ett enkelt tryck kommer du att höra ett tillfredsställande "poppande" ljud och du kan sedan vända den och börja om igen. Dess praktiska storlek på ca 12,5 cm gör den perfekt att ta med sig överallt, oavsett om det är i skolan, på kontoret eller på resan.

Den lila färgen ger en extra touch av elegans och stil till din stresshantering. Och det bästa av allt är att den är lätt att rengöra, vilket gör den hygienisk att använda även vid delning med andra.

Använd vår Pop It Fidget Toy när du behöver lindra stress, förbättra koncentrationen eller bara för att ha kul. Det är inte bara en leksak, det är ett verktyg för välbefinnande. Ta kontroll över din stress med denna fantastiska leksak som ger dig ett ögonblickligt lugnande och tillfredsställande poppande ljud.

Beställ din egen Pop It Fidget Toy idag och upptäck varför den har blivit en favorit för så många människor runt om i världen!

MYCKET POPULÄR ANTISTRESS LEKSAK: Pop It Fidget Toy är en populär antistressleksak som hjälper till att lindra ångest och förbättra fokus.

AVSTRESSANDE OCH LUGNANDE: Leksaken ger ett tillfredsställande "poppande" ljud när den trycks på, vilket ger en avkopplande effekt.

GIFTFRI SILIKON, CE - GODKÄND: Den är tillverkad av högkvalitativt silikon och är säker att använda, med en hållbar design.

LÄTT ATT BÄRA MED SIG: Den är lätt att ta med sig överallt på grund av sin praktiska storlek på ca 12,5 cm.

KAN ÅTERANVÄNDAS OCH RENGÖRAS: Pop It Fidget Toy är ett användbart verktyg för stresshantering och välbefinnande.