Slips Guld Blinkande LED - Rolig Slips, Paljett - Strass Slips Paljetter Design - Lätt att Använda

119,00 kr
4.5/5

Glittrande LED-Slips paljetter. Med ett enkelt knapptryck lyser slipsen med fast sken eller två hastigheter av blinkande sken. Garanterad succé på festen!

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Slips Guld Blinkande LED är det perfekta tillbehöret för att lysa upp din kostym och sprida feststämning. Denna unika paljettslips i guld kommer definitivt att få dig att sticka ut från mängden. Med sina färgglada LED-lampor och glittrande paljetter ger den en ljus och lysande effekt som kommer att få huvuden att vändas. Du kan välja mellan tre olika blinkningsalternativ - snabb blinkning, långsam blinkning eller strobe - för att anpassa den till din personliga stil.
 

Produktspecifikationer
Antal: 1 styck
Mått: 33 cm
Färg: Guld
Material: Polyester
Tema & tillfälle: Fest och firande
Produkttyp: Slips
 

Slipsen är mycket enkel att använda. Batterierna är redan inkluderade och installerade, vilket gör att du kan använda slipsen direkt ur förpackningen. Dessutom är batterierna utbytbara, så du kan fortsätta använda slipsen gång på gång. Den är också mycket mångsidig och passar de flesta, vilket gör den till ett perfekt tillbehör för både vuxna och barn. Perfekt för Halloween, fester, nyår, parader, melodifestivalen och mer!
 

Denna blinkande paljettslips är också ett utmärkt val för familjehögtider och speciella tillfällen. Den kommer definitivt att sprida glädje och skapa en festlig atmosfär. Oavsett om du är ute efter att vara unik, glamourös eller bara ha kul, kommer denna slips att vara det perfekta valet för dig. Ljus, hållbar och lättviktig, den ger en strålande och förtrollande effekt som kommer att imponera på både vänner och familj. Så gör din kostym komplett med denna fantastiska Slips Guld Blinkande LED och lys upp varje tillfälle
 

Slips Guld Blinkande LED - En glittrande och iögonfallande clown slips för en perfekt och festlig look.
Lätta upp din stil med denna strålande paljett slips, som är utrustad med lysande LED-lampor för en unik och lysande effekt.
En lättanvänd och hållbar slips som passar alla tillfällen och gör dig till festens mittpunkt med sina ljusa färger och blinkande alternativ.
Det perfekta tillbehöret för familje- och vänskapsevenemang. Denna slips kommer garanterat att skapa glädje och underhållning för alla åldrar.
Batterierna är inkluderade och installerade, vilket gör det enkelt för dig att glänsa och lysa upp varje tillfälle

Ljus Söt Perfekt Kostym Familjevänlig Rolig Livfull Iögonfallande Flashig Mångsidig Unik Moderiktig Glittrande Lysande Strålande Skimrande Glimrande Bländande Slående Häpnadsväckande Slående Festlig Lekfull Glad Förtrollande Lockande Glamorös