Previous
Next

Serpentiner Silver Holografiska 2-pack

49,00 kr

Silverfärgade holografiska serpentiner lämpliga till exempelvis silverbröllop - men bara din fantasi sätter gränser, kombinera gärna med andra färger för ett festligt resultat.

I lager

Produktbeskrivning

Få festen att glittra och skina som aldrig förr med våra serpentiner i silver holografiskt utförande! Traditionellt använda för att dekorera festbordet vid jul, nyår, födelsedagar, bröllop och andra glädjefyllda tillfällen. Blås ut ringarna på festbordet och låt dem hänga från lamporna eller pryda väggarna i det färgtema du valt. Dessa silverfärgade serpentiner passar perfekt för silverbröllop. Kombinera dem gärna med andra färger för en riktigt festlig stämning!


Produktdetaljer:
Antal: 2-pack
Mått: 18 ringar per rulle 
Färg: Silver
Material: Papper
Tema: Nyår, födelsedag
Produkttyp: Serpentiner, streamers


Perfekta tillfällen att använda dem är bröllop, kalas, ballongarrangemang, dekoration av dessertbordet, studentfirande, examensceremonier, konfirmationer eller bara för att fira födelsedagar och andra glada tillställningar. Och självklart är de ett måste för nyårsfesten där du kan fira in det nya året med glitter och glamour! Utöver det passar de även perfekt till maskerader, Halloween-fester, pride-festivaler och melodifestivalen.
Skapa en magisk atmosfär på temafester eller möhippor. Eller varför inte lysa upp julfirandet med dessa vackra serpentiner? De är också perfekta som kalasdekorationer vid barnkalas eller babyshower. Möjligheterna är oändliga!
Vårt 2-pack av serpentiner ger dig dubbel mängd skoj och glädje. Så låt fantasin flöda och dekorera dina festligheter med dessa strålande serpentiner i silver holografiskt utförande!

PERFEKT FÖR BRÖLLOP, KALAS OCH FEST: Serpentiner är precis vad du behöver för att göra ditt bröllop, kalas eller fest helt perfekt! Gör din speciella dag ännu mer magisk och minnesvärd!

HOLOGRAFISKA SERPENTINER FÖR EN FESTLIG ATMOSFÄR: Magiska holografiska serpentiner som verkligen kan fånga en festlig atmosfär. Skimrande och glittrande serpentiner skapar en fantastisk visuell effekt som sätter tonen för en riktigt minnesvärd fest.

PASSAR VID MÅNGA TILLFÄLLEN: Dessa produkter är perfekta för att fira olika tillfällen som födelsedagar, studentfirande och nyårsfest. Varje fest blir ett minnesvärt ögonblick med dessa fantastiska tillbehör.

LÄTTA ATT ANVÄNDA, ENKLA ATT HÄNGA UPP: Dekorationer som är lätta att använda och enkla att hänga upp i taket kan verkligen lyfta stämningen på ett evenemang. Denna dekorationsidé kommer definitivt att ge dig den wow-faktorn du letar efter!

GLITTRANDE SILVERFÄRG FÖR EXTRA FESTSTÄMNING: Ge dina fester extra glamour och glans med dessa serpentiner i glittrande silverfärg! Låt dem virvla genom luften och sprida feststämning som ingen annan. Dessa serpentiner är perfekta för att skapa magi.