Guld Nummerballonger 0-9 - Stora Sifferballonger för Födelsedagsfest, Bröllop, Baby Shower och Jubileumsfirande

53,00 kr

Är det dags att fira födelsedag? Har firman nått ett fantastiskt mål? Slå på stort och visa alla vad som händer.Fira med rejäla Italienska kvalitetsballonger av folie som mäter hela ca 102 cm.

I lager
Välj nummer

Produktbeskrivning

Guld Nummerballonger 0-9 är den perfekta dekorationen för ditt nästa evenemang, vare sig det är en födelsedagsfest, bröllop, baby shower eller jubileumsfirande. Dessa sifferballonger är tillverkade av premiummaterial och är otroligt hållbara och av hög kvalitet.

Produktdetaljer:
Antal: 1-pack (Säljes styckvis)
Mått: Höjd 102 cm
Färg: Guld
Material: Folie
Tema: Födelsedag jubileum årsdag
Produkttyp: Folieballong


Med en storlek på hela 102 cm är dessa guldnummerballonger enorma och ger en glamorös touch till din dekoration. De är lätta att blåsa upp och kan fyllas med antingen luft eller helium. Oavsett vilket alternativ du väljer, förblir ballongerna uppblåsta under flera dagar, vilket gör dem perfekta för långvariga evenemang.

Eftersom dessa sifferballonger är självförslutande behöver du inte oroa dig för att de tappar luft. De behåller sin form och glansiga guldfärg för att säkerställa en iögonfallande dekoration.

Dessa guldnummerballonger är också mångsidiga och kan användas för att dekorera en rad olika evenemang. Oavsett om du firar en födelsedag, ett bröllop, en baby shower eller ett jubileum, kommer dessa ballonger att skapa en festlig och minnesvärd atmosfär.

Så ge ditt evenemang en touch av glamour och glans med dessa nummerballonger 0-9. Deras enastående kvalitet och imponerande storlek gör dem till den perfekta dekorationen för att göra ditt evenemang ännu mer speciellt och minnesvärt.

Dessa guldnummerballonger är lätta att blåsa upp, oavsett om du använder luft eller helium. Rör för enkel uppblåsning med munnen medföljer.
Håller luften länge: Ballongerna förblir uppblåsta under flera dagar, vilket gör dem perfekta för att dekorera långvariga evenemang. Enkla att blåsa upp, ger en härlig kalasstämning
Självförslutande: Ballongerna är självtätande, så du behöver inte oroa dig för att de tappar luft. För alla tillfällen, nyårsfesten eller bröllopet
Enorma och glamorösa: Med en storlek på 40 tum är dessa ballonger otroligt stora och ger en imponerande dekoration till ditt evenemang. Skinande nummerballonger för alla tillfällen!
Fantastisk kvalitet: Tillverkade av premiummaterial, är dessa guldnummerballonger hållbara och av hög kvalitet.