Previous
Next

Nummerballonger Ballongkit 2023 1 Set

99,00 kr
I lager

Produktbeskrivning

Fira in det nya året med en matchande dekoration. En studentfest utan ballonger? Aldrig!
Liva upp stämningen med dessa underbara dekorationer! Detta paket innehåller 4 stora ballonger som tillsammans bildar nummer 2023. De är 41 cm stora och kommer att se bra ut på alla fester.

Vi vet vad du tänker. "Jag vill köpa dessa nummerballonger!" Nåväl nu kan du!
Vänta inte, beställ nu!

Produktspecifikationer
Antal: 1 set
Mått: 41 cm
Färg: Silver
Material: Folie
Tema & tillfälle: Nyår, Studenten, Jubileum
Produkttyp: Nummerballonger

Dessa ballonger skall fyllas med luft. Ballongerna har öglor som gör de lätta att hänga upp. Så de är perfekta för alla storslagna fester, som nyår, student eller en födelsedagsfest.


4 stora sifferballonger i silver som bildar 2023. Förhoppningarna är höga för vad framtiden kommer att ge dig, så låt oss fira med några ballonger!

Ballonger som gör festen ännu mer speciell. De ser inte bara bra ut, de ger också den där extra humörhöjningen som varje fest behöver. 

Ett måste om du är värd för en student eller nyårsfest. Det är lätt att skapa en gladare atmosfär med den här ballonggirlangen!

Låt oss fira med snygga nummerballonger! Glad plats, glada människor, njut av festen! Gör ditt evenemang oförglömligt med denna kreativa och festliga dekoration!

De är så lätta att använda! Detta ballongkit består av nummerballonger som bildar 2023! den har en självtätande ventil. Skall fyllas med vanlig luft. Ballongen flyger inte om den är fylld med helium.

Sifferballong 2023 Folieballong Stor Silver Nyårsballonger Gott Nytt År Uppblåsbara Folieballonger Ballonger Dekorationer Set Nyårsafton Party Nyårsdekoration Ballongkit Nyårsfest Sifferballonger Nyår Nyårsdekorationer Festartiklar