Previous
Next

Student Examen Hjärtan Bokstavsballonger

179,00 kr
Gör ditt studentevenemang speciellt med fantastiska dekorationer! De bästa ballongerna till din bal, studentfest och champagnefrukost!
I lager

Produktbeskrivning

Fira din speciella dag med de perfekta dekorationerna! Gör din balkväll, studentfest eller champagnefrukost oförglömlig med dessa fantastiska ballonger.

Du har arbetat hårt för det här ögonblicket och nu är det dags att njuta av och fira din framgång. Få ut det mesta av det med våra färgglada och roliga ballonger, perfekta för att väcka liv till alla evenemang.
Låt festligheterna börja! 

Produktspecifikationer
Antal: 1 set
Mått: Bokstavsballonger ca: 41 cm. Hjärtformade ballonger ca: 46 cm
Färg:  Hjärtan 1 Gul & 1 Blå, Bokstavsballonger Silver
Material: Folie
Tema & tillfälle: Student, Examen
Produkttyp: Ballonger

Går bra att blåsa upp med luft eller helium (ingår ej), då den självförslutande ventilen sitter ett par centimeter in rekommenderar vi att man använder ett sugrör eller ballongpump för att blåsa upp ballongen med luft.

OBS! Bokstavsballongerna kommer inte att flyta/flyga med helium, vi rekommenderar därför att man använder vanlig luft.


Dekorera upp för studentfest med snygga ballonger. Ballongerna är enkla att både blåsa upp och pynta med, och kan även snyggt matchas med andra latexballonger och kalasdekorationer.

Pynta massvis till studenten, ballonger ett måste. Ballonger är alltid ett säkert kort för att höja stämningen på festen, och är det just studenten som står i centrum på festen har du hittat rätt! 

Till en festlig och glad student på studentfesten. Ballonger är väl ändå ett av de mest festliga tillbehören som finns, och det enklaste sättet att få till det där lilla extra på festen.

Blå och gul för den ultimata studentkänslan! Bara blås upp dem och häng upp över festbordet, runt väggarna eller utomhus så att dina gäster känner sig riktigt välkomna.

Låt ballongerna svaja i studenfestens svängningar. Med dessa fantastiska hjärtballonger fixar du enkelt en riktigt kärleksfull dekoration till ditt hjärtliga firande.