Ballonger Studenten Midsommar Födelsedag

64,00 kr
Säg adjö till tråkiga examensceremonier och välkomna det nya med en unik kombination av ballonger och konfettifyllda ballonger.
I lager

Produktbeskrivning

Fira studenten med en glad gul och blå ballongbunt! Förvandla din speciella dag till en oförglömlig fest med dessa vackra ballonger.

Vill du fira ett speciellt tillfälle som midsommar, en födelsedag eller studentexamen? Om så är fallet är dessa gula och blå ballonger det perfekta valet! Väck festen till liv med dessa unika gula och blå latexballonger, plus guld- och blå konfettifyllda genomskinliga ballonger, för en extra festlig touch. Perfekt för födelsedagar, nationaldagen eller studentfesten
Gör din speciella dag extra speciell med dessa underbara gula och blå ballonger som kommer att lägga till en färgklick till alla evenemang. Få dina nära och kära att känna sig riktigt firade och visa dem hur mycket du bryr dig.

Beställ dina gula och blå ballonger nu för att göra ditt firande verkligt minnesvärt!.

Produktspecifikationer
Antal: 10 ballonger
Mått: 30 cm
Färg: 3 Gula, 3 blå och 4 Transparenta (fyllda med guld och blåfärgad konfetti).
Material: Latex
Tema & tillfälle: Studenten, nationaldag, födelsedag
Produkttyp: Ballonger

Tänk på att du behöver skapa en statisk reaktion för att konfettin ska fästa runt om inne i ballongen, till exempel genom att gnugga dem mot ett tyg.

OBS! Konfettin kan lämna permanenta fläckar om den kommer i kontakt med vatten eller fukt!
Till konfettiballonger rekommenderas inte Hi-Float!

Gör varje födelsedag oförglömlig! Ballongerna är enkla att både blåsa upp och pynta med, och kan även snyggt matchas med andra latexballonger och kalasdekorationer för en fulländad pyntning.

Skapa en rolig och minnesvärd fest! Ballonger är väl ändå ett av de mest festliga tillbehören som finns, och det enklaste sättet att få till det där lilla extra på festen.

Ger festen rätt känsla snabbt och enkelt. Ballonger är nästintill ett måste på kalaset och kan fungera både som dekoration och underhållning. Gör dig redo för fest.

Om Vill du ha det där lilla extra på din fest! Få saker skapar så mycket partystämning som ballonger och de är därmed ett måste på alla typer av kalas. Passar utmärkt för bröllop.

Sprider glädje för jubilarer i alla åldrar! Hur gulligt är det inte om du ger någon en hel bukett av ballonger för att tacka eller bara överraska någon du tycker om.