Previous
Next

Grattis! Ballong i Sveriges Flaggfärger

41,00 kr

Är du på jakt efter det perfekta sättet att piffa upp nästa fest eller firande? Då har jag precis vad du behöver! Jag tänker på en ballong som inte bara är rolig och festlig, utan också en patriotisk twist till din dekoration – en ballong i Sveriges flaggfärger!

Denna ballong är inte vilken ballong som helst. Den kommer med ett stort, tydligt "Grattis" som gör den idealisk för att fira alla möjliga tillfällen. Om du har en kompis som just tagit studenten, någon i familjen som firar födelsedag, eller om det är dags för en glädjerik examensfest, är detta tillbehöret som lyfter stämningen.

Ballongen är en folieballong, vilket innebär att den har en snygg skimrande yta som verkligen fångar ögat. Och det bästa? Den håller sig flygande och fin längre än vanliga latexballonger.

I lager

Produktbeskrivning

Hej där! Sugen på att höja stämningen på nästa fest? Kolla in vår 46 cm Folieballong med "Grattis"-tryck. Denna multifunktionella partyfavorit är din bästa polare när det vankas födelsedagsfirande, studentkalas eller Nationaldagen.


Produktdetaljer:
Antal: 1 styck
Mått: 46 cm
Färg: Blå
Material: Folie
Tema: Födelsedag, Årsdag Studenten
Produkttyp: Folieballong
Går bra att fylla med luft eller helium (vill du att ballongen skall flyga/flyta krävs helium).
Självförslutande ventil.


Tänk dig den glansiga ytan som reflekterar ljus på ett sätt som får ditt party space att glittra och glänsa. Självklart är färgerna inspirerade av Sveriges flagga, så förbered dig på en våg av blått och gult som kommer att fylla rummet med Sverige-kärlek.

Den runda formen gör den synlig från alla hörn av rummet och sätter garanterat en festlig prägel på din tillställning. Ballongen här är gjord i folie, vilket betyder att den håller formen och svävande glädje längre än de vanliga latexballongerna. Så du behöver inte stressa över att den tappar luften innan festen ens har kommit igång.

Dessutom är du bara några andetag (eller en ballongpump om du är bekväm med det) från att ha den fullt uppblåst och redo att festa. Kom igen, vad väntar du på?

Ge din fest ett lyft och visa att du kan fira med stil. Den här ballongen är definitivt ett schysst sätt att säga "Grattis" på ett oemotståndligt festligt sätt!


FOLIEBALLONG FÖR FESTER - Folieballong på 46 cm med "Grattis"-tryck för höjning av stämningen på fester såsom födelsedagar och studentkalas

BLÅ FOLIEBALLONG FÖR LUFT ELLER HELIUM - Ballongen är blå, tillverkad av folie och kan fyllas med luft eller helium för att sväva

SVENSKA FÄRGER INSPIRERAR BALLONGTEMAT - Temat för ballongen är inspirerat av Sverige med blå och gula färger

HÅLLBARA MATERIAL, LÅNG LIVSLÄNGD - Ballongens hållbara material gör att den bevarar sin form och svävande egenskap längre än latexballonger

FESTLIG BALLONG, ENKEL UPPBLÅSNING - Enkel att blåsa upp med munnen eller en ballongpump och lägger till en festlig atmosfär till evenemanget