Previous
Next

Ballong Student Nationaldag Födelsedag

41,00 kr
Skapa glädje till din fest med denna  snygga folieballong. Oavsett om det är för en student, nationaldag eller andra tillfällen.
I lager

Produktbeskrivning

Oavsett om du firar studentens framgång eller en nationell helgdag är denna runda folieballong det perfekta tillskottet. Fyll den med luft eller helium och se den sedan ta form och bli den perfekta dekorationen för din fest. Med sin självstängande ventil och enkla uppblåsning kan du göra dig redo för ditt firande på nolltid.

Skapa glädje till din fest med denna roliga och snygga runda folieballong. Oavsett om det är för en student, nationaldag eller andra speciella tillfällen, kommer denna ballong att sätta den perfekta pricken över i:et för alla evenemang.

Produktspecifikationer
Antal: 1 styck
Mått: 46 cm
Färg: Gul och blå
Material: Folie
Tema & tillfälle: Student, nationaldag födelsedag
Produkttyp: Ballong
Självförslutande ventilGör varje tillfälle speciellt med en folieballong! Fulländad för alla fester, du kommer att vara säker på att njuta av festligheterna med stil.

Självstängande ventil för din bekvämlighet. Perfekt för studentevenemang, nationaldagar och andra högtider, denna ballong kommer säkerligen att ge alla ett leende.

Bästa ballongen till din bal eller studentfest. Det är lätt att skapa en gladare atmosfär med den här ballongen!

Ett måste när man firar någon som fyller jämt. Gör din speciella fest ännu mer minnesvärd med denna 46 cm runda folieballong! För att sätta en festlig touch till alla tillfällen.

Fyll den enkelt med luft eller helium (ingår ej). En självstängande ventil säkerställer att din ballong inte tappar innehållet och förblir flytande i timmar.