Ballonger Alla Hjärtans Dag Valentin

90,00 kr
4.5/5
Oavsett om det är för alla hjärtans dag eller ett annat speciellt tillfälle, visa din kärlek med dessa vackra ballonger. Romantiskt!
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Detta paket med ballonger är det perfekta sättet att säga "jag älskar dig" på alla hjärtans dag.

Paketet innehåller en ballong i rött som skriver ordet Love, perfekt för att lägga till lite extra romantik och sentimentalitet till ditt tillfälle. Resten av ballongerna är alla i rött och vitt med matchande hjärtan, som vi alla vet är kärlekens färg.

Detta ballongset hjälper dig att skapa en vacker och romantisk atmosfär var du än är på alla hjärtans dag. Med allt du behöver för att ha en lycklig tid kommer dessa ballonger säkerligen inte göra dig eller din älskade besviken!

Visa din partner, vänner eller familj att du älskar dem med detta speciella ballongset.

Produktspecifikationer
Antal: 1 set (1 folieballong och 8 latexballonger)
Mått: Folieballong 73 x 59 cm. Latexballonger 30 cm
Färg: Röd
Material: Latex och folie
Tema & tillfälle: Alla hjärtans dag, valentin
Produkttyp: Ballonger


Obs! Folieballongen fylls med vanlig luft ej helium.  Latexballongerna kan fyllas med luft eller helium.

Du och din partner förtjänar lite kärlek. Ge din kärlek den perfekta Alla hjärtans dag-upplevelsen!

Missa inte din chans att säga att jag älskar dig. Skapa en romantisk atmosfär för alla hjärtans dag genom att använda dessa dekorationer.

Lägg till lite romantik och överraska din partner. Kärlek är när du längtar efter att vara nära, att känna deras beröring och bli lugnad. Dela din kärlek med dem du bryr dig om.

Gör något speciellt med dessa romantiska ballonger. Oavsett om det är för alla hjärtans dag eller ett speciellt tillfälle, visa din kärlek med dessa vackra ballonger.

Du förtjänar en strålande Alla hjärtans dag! Dela din kärlek med dem du bryr dig om genom att ge dem denna Alla hjärtans dag-present.