Halloween Dekoration

Halloween dekoration

Sätt Skräck i Omvärlden med Stil - Halloween Dekorationer för en Minnesvärd Natt!

Utforska vårt spännande Halloween-sortiment! Skapa en kuslig atmosfär med våra dekorativa produkter och imponera med fantasifulla kostymer. Gör årets Halloween till en oförglömlig upplevelse!


MONSTER MASH

Vad är det första du tänker på när du hör "Halloween"? Frankenstein? Dracula? Mumier eller spöken?

Halloween är det perfekta tillfället att ha en riktig Monster Mash. Hitta en inspelning av den berömda låten med Bobby Pickett, och använd textrader från låten i dina inbjudningar. Smycka huset i monsterinspirerade dekorationer och spela hela Pickett-albumet på din fest. Och dansa Monster Mash hela natten.

 

SKÖRDEFEST 

Din Halloween-fest behöver inte handla om monster och spöken. Om du letar efter ett mer klassiskt sätt att bjuda in dina vänner över Halloween, dekorera med ett hösttema. Hitta de dekorationer du behöver på närmsta bondgård. Höbalar som sittplatser och pumpor, krispiga löv och grenar får ditt party att se höstligt ut. Servera drycker och desserter som påminner dig om säsongen, som äppelcider och pumpapaj.

 

UTOMHUSFEST FÖR BARNEN

Utomhusfester är kul oavsett vilken tid på året det är. Men runt Halloween kan de fyllas med läskiga spindlar och okända monster som lurar bakom hörnen redo att skrämma dig när du minst förväntar dig det! Detta är en fest som dina barn kommer att älska, och det handlar om att få dem utomhus och aktiva. Spel kan ex. vara gissa hur många godissbitar som finns i burken, kasta bean bag påsar i en zombies kropp, dekorera ansikten med läskiga mönster och läsa tarotkort.

 

MORDMYSTERIUM

Ett mordmysterium är den perfekta festen för att underhålla både barn och vuxna. Välj scenario: ett bibliotek, ett slott, en familjeåterförening - och tilldela varje gäst en karaktär. Du måste tänka framåt och ge en speciell festinbjudan till varje gäst. När gästerna har kommit, låt dem veta den allmänna handlingen och ge ledtrådar hela natten för att hjälpa dem att lösa mysteriet. Inte ens mördaren vet vem som gjorde det förrän i slutet.

 

GALNA VETENSKAPSMANNEN 

Både barn och vuxna kommer att älska att delta i detta Mad Scientist-party. Om du älskar att baka och njuta av att blanda drinkar, kan detta bara vara det perfekta tillfället att prova nya recept. Galna forskare handlar om att experimentera, så skicka ut inbjudningar formade som bubblande drycker och se till att varna gästerna för farorna med att gå in i en forskares labb. Ha labrockar och skyddsglasögon tillgängliga för varje gäst och bjud på en buffé med dina galnaste recept. orange och gröna bubblande drycker som serveras i bägare, kakor med fingrar, monster-hjärna cupcakes och Jell-O med smaskiga maskar och ögongulor. Aktiviteter kan ex. vara en dryckestillverkningsstation (tänk vulkanframställning), molekylbyggnad (med tandpetare och marshmallows). Go mad.

 

GÖRA HALLOWEENPUMPOR

Finns det något bättre sätt att fira den här skrämmande säsongen än att göra Halloweenpumpor? Förvandla det till en tävling där de finaste och fiffigaste Halloweenpumporna vinner ett pris! Detta kan vara en bra familjeaktivitet, där vuxna hjälper de små att snida sina pumpor. När det blir mörkt nog utanför, visar ni stolt upp era pumpor utanför huset. Och glöm inte att placera ett ljus inuti var och en för att få den verkliga effekten!

 

HARRY POTTER TEMA 

Detta kan bli ett av de mest engagerande och spännande partyn som du haft. Dekorera ditt hem eller din trädgård med Harry Potter föremål, som Harry Potter-hatten, kvastar, Golden Snitch Lampa , magiska trollstavar och en kittel. Dina inbjudningar kan ha formen av Marauder's Map med vägbeskrivningar till ditt hem och en inbjudan skriven med "osynligt" bläck. Ha några runda Harry Potter-glasögon och trollstavar för små gäster att låna, och glöm inte att servera några Bertie Bott's Every-Flavor Beans.

 

GOTHIC BAL

Ha en Gothic bal denna Halloween. det kan vara gotisk romantik eller gotisk skräck men i vilket fall som helst är temat mörkt. Tänk svart, rött och lila när du dekorerar. Torkade röda rosor, svarta ljus och frodiga tyger är bra val. Uppmuntra gästerna att vara mörka och vackra. Svarta, gråa och röda tillsammans med bleka ansikten och mörka kläder. Hämta inspiration från familjen Addams, Lily Munster, Dracula eller karaktärer från boken "Twilight".

 

CANNI.BAL

Be dina vänner att komma klädda som kötthungrande zombies eftersom detta party är enbart för kannibaler. Att vara värd för en "canni-bal" handlar om maten, och all maten är formad som mänskliga kroppsdelar. Köp ett plastskelett och lägg det på ett buffébord - eller delar av det, åtminstone. Var kreativ med menyn. Hjärnor kan tillverkas av format potatismos, korvar kan bli tarmar och ögongulor (druvor) kan serveras i en skål. Glöm inte att gelatinblandningar kan formas till nästan alla kroppsdelar.

 

KULTFILM PARTY

Några av de bästa kultfilmerna har Halloween-tema. Be dina gäster att komma klädda som sina favoritkaraktärer från den film du bestämmer dig för att visa under din fest. "The Nightmare Before Christmas", "It's the Great Pumpkin, Charlie Brown" och "Friday the 13th" är klassiska val. Eller välj något annat från kultarkiven, till exempel "Plan 9 from Outer Space" eller "The Rocky Horror Picture Show".  

Sätt ihop en spellista med partymusik från klassiska Halloween-filmer. Tänk låtar som Ghostbusters, Weird Science och Time Warp. Allt att få gästerna i den rätta stämningen både före och efter filmen.


 

Det finns 26 produkter.

Visar 1-12 av 26 objekt