Högtider

Högtider

Fiesta eller ceremoni, kalla det vad du vill men glöm inte att fira det.

Fira årets alla högtider med dekorationer som ballonger, vimplar, serpentiner och allt annat som behövs till de festligaste tiderna på året.

Underkategorier

 • Alla Hjärtans Dag

  Alla hjärtans dag - rött och vitt hjärta

  Skapa Romantik med Alla Hjärtans Dag Ballonger – Överraska Din Älskling!

  Fira kärleken med underbara Alla Hjärtans Dag ballonger. Överraska din älskling med romantiska dekorationer och sprid kärlekens magi. Beställ nu för en minnesvärd stund tillsammans!

 • Pride
  Pride

  Visa Stolthet med Våra Färgstarka Pride-Produkter – Stöd Mångfalden!

  Utforska vårt Pride-sortiment och omfamna mångfalden med färgglada produkter. Stöd gemenskapen och sprid kärlek. Köp nu för att visa din stolthet på ett lekfullt och engagerande sätt!

 • Midsommar - Pynt &...

  Midsommar 2021 - midsommarfest dekorationer midsommarafton pynt

  Midsommar 2022
  Dekorationer
  och Pynt

  Midsommar 2022, Midsommarfest skall vi ha med dekorationer som gula och blå ballonger, vimplar och annat pynt. Duka fram sillen och jordgubbarna samt dans kring midsommarstång. Glad Midsommar.

  Midsommar 2022

  Midsommarafton 2022 infaller på fredagen den 24 juni

  Midsommar är högtiden som firas i den ljuvligaste tiden då naturen visar upp sig i sin vackraste skrud. Drömmen är att kunna sitta ute i en vacker trädgård och njuta av god mat och dryck. Tyvärr är det inte alltid det går.

  Om man bjudit in gäster kan det vara kul att göra nåt lite extra På midsommarafton, som att pynta bordet med midsommarpynt i de Svenska färgerna gult och blått. Ballonger är också väldigt trevligt och ger lätt en riktigt festlig stämning. Att pynta med vimplar har blivit väldigt populärt och är vackert att bekläda träden och uteplatsen med.

  Glöm inte att ha en midsommarstång, har man en trädgård så fixar man lätt en stång på gräsmattan. Firar man hemma i lägenheten så kan man ha en bordsvariant.

  Här hos oss hittar du det mesta man kan behöva för att pynta midsommarfesten ex. ballonger, vimplar, serpentiner och annat till dukningen.

  Glad Midsommar!

 • jul julfest...
  jul julfest juldekorationer julpynt

  Skapa Magin med Vårt Julpynt – Perfekt för Jul, Julfest och Dekorationer!

  Förvandla din jul till en sagolik upplevelse med vårt exklusiva julpynt och dekorationer. Gör din julfest minnesvärd med stämningsfulla detaljer. Utforska vårt sortiment nu och skapa en magisk jul!

 • Nyårsdekorationer -...

  Nyårsdekorationer Nyårsfest

  Skapa Magin med Våra Nyårsdekorationer – Gör Din Nyårsfest Minnesvärd!

  Fira in det nya året med stil! Upptäck vårt fantastiska utbud av nyårsdekorationer för att göra din nyårsfest oförglömlig. Skapa en glamorös atmosfär och välkomna det nya året med glädje och elegans!

 • Halloween Dekoration

  Halloween dekoration

  Halloween
  dekoration

  Dags för årets Halloween-fest? Ok, då har du kommit rätt här hittar du Halloweendekorationer för årets fest med skrämmande tema.

  Halloween dekoration och festliga tips


  MONSTER MASH

  Vad är det första du tänker på när du hör "Halloween"? Frankenstein? Dracula? Mumier eller spöken?

  Halloween är det perfekta tillfället att ha en riktig Monster Mash. Hitta en inspelning av den berömda låten med Bobby Pickett, och använd textrader från låten i dina inbjudningar. Smycka huset i monsterinspirerade dekorationer och spela hela Pickett-albumet på din fest. Och dansa Monster Mash hela natten.

   

  SKÖRDEFEST 

  Din Halloween-fest behöver inte handla om monster och spöken. Om du letar efter ett mer klassiskt sätt att bjuda in dina vänner över Halloween, dekorera med ett hösttema. Hitta de dekorationer du behöver på närmsta bondgård. Höbalar som sittplatser och pumpor, krispiga löv och grenar får ditt party att se höstligt ut. Servera drycker och desserter som påminner dig om säsongen, som äppelcider och pumpapaj.

   

  UTOMHUSFEST FÖR BARNEN

  Utomhusfester är kul oavsett vilken tid på året det är. Men runt Halloween kan de fyllas med läskiga spindlar och okända monster som lurar bakom hörnen redo att skrämma dig när du minst förväntar dig det! Detta är en fest som dina barn kommer att älska, och det handlar om att få dem utomhus och aktiva. Spel kan ex. vara gissa hur många godissbitar som finns i burken, kasta bean bag påsar i en zombies kropp, dekorera ansikten med läskiga mönster och läsa tarotkort.

   

  MORDMYSTERIUM

  Ett mordmysterium är den perfekta festen för att underhålla både barn och vuxna. Välj scenario: ett bibliotek, ett slott, en familjeåterförening - och tilldela varje gäst en karaktär. Du måste tänka framåt och ge en speciell festinbjudan till varje gäst. När gästerna har kommit, låt dem veta den allmänna handlingen och ge ledtrådar hela natten för att hjälpa dem att lösa mysteriet. Inte ens mördaren vet vem som gjorde det förrän i slutet.

   

  GALNA VETENSKAPSMANNEN 

  Både barn och vuxna kommer att älska att delta i detta Mad Scientist-party. Om du älskar att baka och njuta av att blanda drinkar, kan detta bara vara det perfekta tillfället att prova nya recept. Galna forskare handlar om att experimentera, så skicka ut inbjudningar formade som bubblande drycker och se till att varna gästerna för farorna med att gå in i en forskares labb. Ha labrockar och skyddsglasögon tillgängliga för varje gäst och bjud på en buffé med dina galnaste recept. orange och gröna bubblande drycker som serveras i bägare, kakor med fingrar, monster-hjärna cupcakes och Jell-O med smaskiga maskar och ögongulor. Aktiviteter kan ex. vara en dryckestillverkningsstation (tänk vulkanframställning), molekylbyggnad (med tandpetare och marshmallows). Go mad.

   

  GÖRA HALLOWEENPUMPOR

  Finns det något bättre sätt att fira den här skrämmande säsongen än att göra Halloweenpumpor? Förvandla det till en tävling där de finaste och fiffigaste Halloweenpumporna vinner ett pris! Detta kan vara en bra familjeaktivitet, där vuxna hjälper de små att snida sina pumpor. När det blir mörkt nog utanför, visar ni stolt upp era pumpor utanför huset. Och glöm inte att placera ett ljus inuti var och en för att få den verkliga effekten!

   

  HARRY POTTER TEMA 

  Detta kan bli ett av de mest engagerande och spännande partyn som du haft. Dekorera ditt hem eller din trädgård med Harry Potter föremål, som Harry Potter-hatten, kvastar, Golden Snitch Lampa , magiska trollstavar och en kittel. Dina inbjudningar kan ha formen av Marauder's Map med vägbeskrivningar till ditt hem och en inbjudan skriven med "osynligt" bläck. Ha några runda Harry Potter-glasögon och trollstavar för små gäster att låna, och glöm inte att servera några Bertie Bott's Every-Flavor Beans.

   

  GOTHIC BAL

  Ha en Gothic bal denna Halloween. det kan vara gotisk romantik eller gotisk skräck men i vilket fall som helst är temat mörkt. Tänk svart, rött och lila när du dekorerar. Torkade röda rosor, svarta ljus och frodiga tyger är bra val. Uppmuntra gästerna att vara mörka och vackra. Svarta, gråa och röda tillsammans med bleka ansikten och mörka kläder. Hämta inspiration från familjen Addams, Lily Munster, Dracula eller karaktärer från boken "Twilight".

   

  CANNI.BAL

  Be dina vänner att komma klädda som kötthungrande zombies eftersom detta party är enbart för kannibaler. Att vara värd för en "canni-bal" handlar om maten, och all maten är formad som mänskliga kroppsdelar. Köp ett plastskelett och lägg det på ett buffébord - eller delar av det, åtminstone. Var kreativ med menyn. Hjärnor kan tillverkas av format potatismos, korvar kan bli tarmar och ögongulor (druvor) kan serveras i en skål. Glöm inte att gelatinblandningar kan formas till nästan alla kroppsdelar.

   

  KULTFILM PARTY

  Några av de bästa kultfilmerna har Halloween-tema. Be dina gäster att komma klädda som sina favoritkaraktärer från den film du bestämmer dig för att visa under din fest. "The Nightmare Before Christmas", "It's the Great Pumpkin, Charlie Brown" och "Friday the 13th" är klassiska val. Eller välj något annat från kultarkiven, till exempel "Plan 9 from Outer Space" eller "The Rocky Horror Picture Show".  

  Sätt ihop en spellista med partymusik från klassiska Halloween-filmer. Tänk låtar som Ghostbusters, Weird Science och Time Warp. Allt att få gästerna i den rätta stämningen både före och efter filmen.


   

 • Oktoberfest tillbehör

  Oktoberfest 2021 - oktoberfest tillbehör

  Oktoberfest

  En oktoberfest pågår normalt i många dagar (16). Men skall man ha en Bayersk ölfest hemma så räcker det bra med några timmar. Hur som helst så behövs det lite tillbehör som duk i Bavarian mönster tallrikar, tiaror, hängslen, ballonger och vimplar i blåvita mönster. Som tur är hittar du all detta här. Ett Oktoberfestfirande med hjälp av vårt sortiment blir en riktig succé!

   

 • Kräftskiva Tillbehör &...

  kräftskiva dekorationer tillbehör

  Skapa Magi på Kräftskivan - Unika Tillbehör och Dekorationer!

  Fira kräftskivan med stil! Upptäck vårt urval av tillbehör och dekorationer för en minnesvärd fest. Köp nu och låt festligheterna börja!

 • Påskdekorationer -...

  påsk påskdekorationer påskpyssel påskägg påskpynt

  Skapa Magi med Påskens Charm - Vackra Dekorationer för Hemmet!

  Förvandla ditt hem till en påskoas med våra underbara dekorationer. Sprid glädje och färg, skapa minnen som varar. Utforska nu!

 • Mors Dag

  mors dag mors dag present morsdagspresent grattis på morsdag

  Överraska Mamma med Kärlek - Unika Mors Dag Presenter!

  Visa kärlek och uppskattning med våra hjärtevärmande Mors Dag gåvor. Gör dagen oförglömlig med omtanke och stil. Upptäck nu!

 • Fars Dag

  Fars Dag

  Ge Pappa Kärlek - Perfekta Fars Dag Presenter & Överraskningar!

  Hylla pappa med kärleksfulla gåvor! Upptäck vårt urval av unika Fars Dag presenter som berör hjärtat. Visa din uppskattning idag!

 • Bröllopsdekorationer

  bröllop bröllopsdekorationer bröllopsinbjudan brudbukett

  Skapa Drömlik Atmosfär - Vackra Bröllops-
  dekorationer för Er Stora Dag!

  Låt kärleken blomstra med våra romantiska bröllopsdekorationer. Ge er fest en touch av magi och elegans. Utforska nu för en oförglömlig dag!

Det finns 6 produkter.

Visar 1-6 av 6 objekt