FAQ - Vanliga frågor!

Här samlar vi dom vanligaste frågorna som vi får. Börja gärna här om du har funderingar. Men tveka aldrig att kontakta kundtjänst på info@sassier.se om du behöver veta mer om oss eller våra produkter.

FAQ -Vanliga frågor

Vi skickar de flesta beställningarna som «varubrev» eller «brev» med Postnord, då levereras ditt paket direkt i din brevlåda. Om paketet inte får plats i brevlådan eller om brevbäraren inte hittar din brevlåda lämnas paketet till närmaste ombud. Du får då avisering på SMS om var du kan hämta ditt paket.

Beställningar som inkommer före kl.16.00 skickas samma dag, får vi din beställning efter 16.00 så skickas den nästföljande dag (vardagar).

95 % kommer fram inom 2 dagar.

✔ Om ditt postnummer är under 850 00 (söder om Sundsvall, ej Gotland). Beräknar Postnord 2 dags leveranstid.

✔ Om ditt postnummer är över 850 00 och du bor i eller kring tätort samt hela Gotland.  Beräknar Postnord 3 dagars leveranstid. 

✔ Om ditt postnummer är över 850 00 och du bor i glesbygd eller med lantbrevbäring. Beräknar Postnord 4 dagars leveranstid. 

Vi gör vårt alltid vårt allra bästa för att ordern skall komma fram så fort som möjligt, men ibland kan det inträffa att posthanteringen blir försenad och det kan vi tyvärr inte påverka. 

Vill du ha mer information om din leverans är du välkommen att kontakta oss på info@sassier.se

Vi har samarbete med Klarna som garanterar en säker och bra köpupplevelse.

Klarna använder en lång rad av förebyggande och övervakande system och processer för att skydda din information och förhindra olika typer av bedrägeriförsök.