Kalastillbehör

Kalastillbehör

Tillbehör till kalaset

Kalastillbehör är alla tillbehör till kalaset förutom ballonger som behövs ex. kalaspåsar, serpentiner, vimplar, UV-smink och en massa andra saker som behövs till alla fester.

Underkategorier

 • Flaggirlang -...

  Vimplar & Girlanger

  Flaggirlang Vimplar och Girlanger

  Vimplar och girlanger är det som gör att varje kalas blir en fest. Julfest, milstolpar, födelsedagar och alla andra festliga tillfällen blir lite festligare med rätt dekorationer. När kalaset är över kan det bli en fin dekoration i ex. ett barnrum.

  Flaggirlang och vimpelgirlanger

  Vimplar och girlanger är det som gör att festen får det där lilla extra. En julfest, milstolpar, födelsedagar och alla andra festliga tillfällen är helt enkelt inte komplett utan dessa.

  Vad bör man då tänka på när man skall dekorera med vimplar och girlanger, här kommer några tips:

  – Storleken på rummet är avgörande för vilka vimplar som du skall använda. Om ditt utrymme är litet, välj små vimplar är det ett stort utrymme så kan du välja att antingen ha många små eller lite färre men jättestora flaggirlanger.

  – Färgskalan i ditt rum bör också övervägas innan du köper någon vimpel eller girlang. Om du vill matcha den med ditt färgschema, gå för det!

  - För den som vill ha mer än en färg i sin dekoration kan de välja mellan en mängd olika färger.

  - Du kan också välja vimplar med olika texturer som paljetter och glitter för att lägga till mer charm till din dekoration. 

 • Serpentiner
  Serpentiner

  Serpentiner

  Serpentiner, enkelt, billigt och effektivt sätt att fylla hela lokalen med äkta festkänsla. Häng upp över bordet, lägg på bordet och direkt blir det festfeeling. För att inte tala om studenten då behövs verkligen serpentiner (och dom måste vara i  blått och gult) inte minst för att hänga runt halsen.

 • Konfetti

  konfetti festdekorationer fest dekoration konfettikanon kalas dekoration kalas dekorationer

  Konfetti

  Konfetti, används som festdekorationer vid alla festliga tillfällen. Det finns massor av olika färger formar och varianter ex, Partypoppers, konfettikanon eller bara för att strö på bordet. Det blir alltid en extra festlig touch med dessa kalas dekorationer.

 • Kalaspaket - födelsedag
  kalaspaket födelsedag

  Kalaspaket
  Födelsedag

  Kalaspaket, när man skall ställa till med födelsedag och fest har man mycket mer än dekorationer som ballonger, vimplar och serpentiner att tänka på. Det skall ordnas med presenter för att inte tala om hur mycket man funderar över vad man skall bjuda på. Det är därför vi har skapat färdiga kalaspaket, du hittar dom här.

Det finns 8 produkter.

Visar 1-8 av 8 objekt