Kalastillbehör

Kalastillbehör

Tillbehör till kalaset

Kalastillbehör är alla tillbehör till kalaset förutom ballonger som behövs ex. kalaspåsar, serpentiner, vimplar, UV-smink och en massa andra saker som behövs till alla fester.

Underkategorier

 • Flaggirlang -...

  Vimplar & Girlanger

  Flaggirlang Vimplar och Girlanger

  Vimplar och girlanger är det som gör att varje kalas blir en fest. Julfest, milstolpar, födelsedagar och alla andra festliga tillfällen blir lite festligare med rätt dekorationer. När kalaset är över kan det bli en fin dekoration i ex. ett barnrum.

  Flaggirlang och vimpelgirlanger

  Vimplar och girlanger är det som gör att festen får det där lilla extra. En julfest, milstolpar, födelsedagar och alla andra festliga tillfällen är helt enkelt inte komplett utan dessa.

  Vad bör man då tänka på när man skall dekorera med vimplar och girlanger, här kommer några tips:

  – Storleken på rummet är avgörande för vilka vimplar som du skall använda. Om ditt utrymme är litet, välj små vimplar är det ett stort utrymme så kan du välja att antingen ha många små eller lite färre men jättestora flaggirlanger.

  – Färgskalan i ditt rum bör också övervägas innan du köper någon vimpel eller girlang. Om du vill matcha den med ditt färgschema, gå för det!

  - För den som vill ha mer än en färg i sin dekoration kan de välja mellan en mängd olika färger.

  - Du kan också välja vimplar med olika texturer som paljetter och glitter för att lägga till mer charm till din dekoration. 

 • Serpentiner

  Serpentiner

  Sprid Glädje med Våra Färgrika Serpentiner - Perfekt för Festen!

  Skapa en festlig stämning med våra serpentinrullar. Fånga ögonblicket och sprid glädje på ditt evenemang. Beställ nu för en färgrik upplevelse!

 • Konfetti
  konfetti festdekorationer fest dekoration konfettikanon kalas dekoration kalas dekorationer

  Sprid Glädje med Färgstark Konfetti - Perfekt för Festliga Stunder!

  Skapa magiska ögonblick med våra färgglada konfettiprodukter. Lägg till feststämning och glädje. Beställ nu för en minnesvärd upplevelse!

 • Kalaspaket - födelsedag
  kalaspaket födelsedag

  Skapa Magiska Stunder - Färdiga Kalaspaket för Födelsedagsfesten!

  Gör födelsedagen oförglömlig med våra kalaspaket. Allt du behöver för en fest full av glädje och överraskningar. Beställ nu och skapa minnen för livet!

Det finns 19 produkter.

Visar 1-12 av 19 objekt