Ballonger Latex Rosa Ljusrosa Pärlemorvit 100 Styck 30 Cm

237,00 kr
4.5/5

Ballonger 100-pack, Dessa ballonger är idealiska för bröllop och födelsedagsfester. I förpackningen finns i 3 olika färger rosa, ljusrosa och pärlemorvit

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Dessa ballonger är stora, ca 30 cm i diameter och kommer i förpackningar om 100 stycken vilket är mer än tillräckligt för de flesta tillfällen, oavsett om det är en födelsedagsfest eller till och med ett bröllop!

Finns det något roligare än att se dina barns leende ansikten när de ser dessa ballonger? Det är därför vi är säkra på att de kommer att vara den perfekta dekorationen för alla evenemang och göra det ännu mer speciellt.

Produktspecifikationer
Antal: 100 Styck
Mått: 30 cm
Färg: Rosa ljusrosa pärlemorvit
Material: Latex
Tema & tillfälle: Bröllop Födelsedag Fest
Produkttyp: Klassiska ballonger

Går lika bra att fylla med luft som med helium (vill du att dom skall flyga krävs helium)

Klassiska latexballonger i tre olika färger. Perfekt för bröllop och alla typer av fester Förpackningen innehåller 100 latexballonger som är 30 cm i diameter.
Perfekt som en dekorativ utsmyckning på festen. Dessa klassiska ballonger kan användas som dekorationer eller delas ut till gäster på ditt event - de är perfekta för att göra alla tillfällen ännu mer speciella!
Förpackning med 100 ballonger. Vackert utformade och mer än bara en festfavör, dessa ballonger är ett måste för alla fester.
Kommer i 3 olika färger rosa, ljusrosa & pärlvit. Dessa är perfekta för alla händelser eller tillfällen. Från bröllop till födelsedagsfester.
100 stycken i ett paket för 100 roliga minnen. Tillverkad av latex, det klassiska uppblåsbara ballongmaterialet.