Folieballong Kräftskiva Kräfta 46 cm - Perfekt Dekoration för Höstens Stora Fest

53,00 kr
4.5/5

Kräftskiva? Snygga ballonger att dekorera kräftskivan med! Perfekt att hänga upp ovanför bordet när man dukar upp till höstens första stora fest.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Gör din kräftskiva till årets bästa fest med hjälp av denna Folieballong Kräftskiva Kräfta 46 cm. Denna dekorativa ballong är perfekt att hänga upp ovanför bordet när du dukar upp till höstens stora fest. Ballongen är tillverkad av folie och är 46 cm stor, vilket ger den en imponerande storlek och synlighet. Du kan enkelt blåsa upp ballongen med antingen helium eller vanlig luft. Medföljande rör gör det enkelt att blåsa upp ballongen med vanlig luft, vilket gör den ännu mer bekväm att använda.

Denna
 folieballong är oumbärlig  kräftskivan och kommer att sätta stämningen för hela evenemanget. Den ger en festlig touch till ditt arrangemang och kommer definitivt att imponera på dina gäster. Du kan använda ballongen som en del av din dekoration för att skapa en unik och rolig atmosfär.
 
Produktdetaljer
Antal: 1 st
Mått: 46 cm
Färg: Vit
Material: Folie
Tema: Kräftor, kräftskiva
Produkttyp: Folieballong

Denna
 folieballong passar perfekt till kräftskivan och är ett roligt tillbehör för festen. Den är också ett utmärkt sätt att engagera barnen och hålla dem underhållna under evenemanget. Du kan använda ballongen för att skapa en bordsplacering eller använda den som en del av en rolig aktivitet på festen. Augusti är den perfekta tiden på året för att ha en kräftskiva och denna folieballong kommer definitivt att bidra till att göra festen minnesvärd. Den är ett oumbärligt tillbehör för att skapa en festlig atmosfär och kommer att vara en fantastisk dekoration på din kräftskiva.

Så se till att ha denna
 folieballong med på din checklista för din kräftskiva. Den kommer att lägga till en extra touch av glädje och festlighet på din fest. Beställ din folieballong redan idag och gör din kräftskiva till en oförglömlig upplevelse.Dekorera din kräftskiva med denna fantastiska folieballong med snyggt kräftmotiv
Ballongen är 46 cm stor och enkel att blåsa upp med antingen helium eller vanlig luft
Medföljande rör gör det enkelt att blåsa upp ballongen med vanlig luft
Skapa en oumbärlig atmosfär på din kräftskiva med denna dekorativa folieballong
Perfekt tillbehör för att göra din kräftskiva till en oförglömlig fest