Ballonger 40-pack Silver, Konfetti, Blå Metallic och Vit

168,00 kr
4.5/5

Blandade Latex ballonger i olika färger Silver metallic, Transparent (Silverkonfetti), Blå metallic och Vit. Perfekt till en ballong-girlang.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

 

Ballonger 40-pack Silver, Konfetti, Blå Metallic och Vit är den perfekta storförpackningen för ditt barnkalas eller temafest. Med 40 stycken ballonger i 4 olika färger, 10 stycken av varje, har du gott om ballonger att dekorera med. De transparenta konfettiballongerna är redan fyllda med glittrande silverkonfetti, så du slipper pilla med att få in konfettin i ballongerna själv.
Dessa ballonger är lätta att använda och ger dig möjlighet att skapa en färg
glad och glad atmosfär på ditt evenemang. De olika färgerna - blå, silver  och vit - ger dig möjlighet att matcha dem med din festdukning eller tema. Oavsett om det är ett barnkalas, födelsedagsfirande, babyshower, bröllop, nyårsfest eller vilken festlig händelse som helst, är dessa ballonger ett utmärkt val.


Produktdetaljer:
Antal: 40-pack
Mått: 30 cm
Färg: Blå vit och silver
Material: Latex
Tema: Födelsedag möhippa trädgårdsfest
Produkttyp: Ballonger

Så gör ditt
 barnkalas eller temafest ännu mer minnesvärd med Ballonger 40-pack Silver, Konfetti, Blå Metallic och Vit. Skapa en festlig atmosfär med dessa färgglada och glittrande ballonger. Beställ din storförpackning idag och se till att du har tillräckligt med ballonger för att dekorera din fest på bästa sätt.
 

 

 

40 st ballonger i 4 olika färger, 10 st av varje - perfekt när man behöver lite fler ballonger för att dekorera ett barnkalas eller temafest.
Konfettiballonger: Varje ballong är fylld med glittrande silverkonfetti, vilket ger en extra festlig touch till dina dekorationer.
Lätt att använda: Slipp pill med att få in konfettin i ballongerna - de är redan färdigfyllda och klara att blåsas upp.
Flerfärgade: De olika färgerna - blå, silver och vit - ger dig möjlighet att skapa en färgglad och festlig atmosfär på ditt evenemang.
Mångsidig användning: Perfekta för barnkalas, födelsedagsfirande, babyshower, bröllop, nyårsfest eller vilken festlig händelse som helst.