Sassier Party Fest Latex Ballonger Silver 30 cm (12tum) 25-pack

64,00 kr
4.5/5

Vill du förvandla din fest till något extra speciellt? Då är dessa silverfärgade ballonger det perfekta valet för dig! Med vår 25-pack får du tillräckligt med ballonger för att fylla rummet med glittrande elegans och glädje. Våra ballonger är tillverkade av högsta kvalitet och är extra starka för att garantera att de håller sig uppblåsta under hela festen. Den silverfärgade ytan ger en touch av glamour och gör varje ballong till ett riktigt blickfång. Oavsett om du planerar ett bröllop, en födelsedagsfest eller bara vill överraska någon speciell, så kommer dessa silverballonger definitivt att sätta pricken över i:et på din festdekor. De är perfekta att mixa och matcha med andra färger eller att använda som en iögonfallande bakgrund för dina fotograferingar.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Party Fest Latex Ballonger är det perfekta tillbehöret för att göra din fest ännu mer minnesvärd och festlig. Med dessa 12 tums metalliska silverballonger kommer du att skapa en glamorös och elegant atmosfär oavsett vilket evenemang du firar.
 

Produktdetaljer:   
25-pack.
Material: Latex.
Färg: Silver.
Storlek: 30 cm (12").
100% Biologiskt nedbrytbara.
Heliumkvalitet
Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att ballongerna skall flyga krävs helium).
 

Dessa latexballonger är tillverkade av högkvalitativt latexmaterial som är både säkert och giftfritt. Det innebär att de är lämpliga för alla åldrar och kan användas utan oro. Du kan fylla ballongerna med antingen vanlig luft eller helium, vilket gör dem otroligt mångsidiga. Om du önskar att de svävar i luften kan du enkelt fylla dem med helium för att skapa en magisk effekt.
 

Dessa snygga silverballonger är perfekta för bröllopsdekorationer. Med sin metalliska silverfärg kommer de att ge en extra touch av glamour till din bröllopsmiljö. Skapa en romantisk atmosfär och överraska dina gäster med deras eleganta utseende.
 

För födelsedagsdekorationer är dessa ballonger också idealiska. Med sin lysande silverfärg kommer de att göra varje födelsedagsfest mer speciell och festlig. Oavsett om det är en barns födelsedagsfest eller en vuxenfest, kommer dessa ballonger att sprida glädje och skapa en festlig atmosfär.
 

När du dekorerar din fest med Party Fest Latex Ballonger kan du vara säker på att de kommer att vara en perfekt match för alla dina festteman. Deras glänsande, vibrerande och strålande utseende kommer att imponera på dina gäster och göra din fest minnesvärd.
 

Beställ ditt paket med Party Fest Latex Ballonger idag och låt dem skapa en magisk och festlig stämning på din nästa fest eller evenemang.


25 st 12 tums metalliska silverballonger - Dessa snygga ballonger är perfekta för att dekorera din fest. Med sin metalliska silverfärg ger de en elegant och glamorös touch till din festmiljö.
Latexballonger - Tillverkade av högkvalitativt latexmaterial som är säkert och giftfritt, vilket gör dem lämpliga för alla åldrar och evenemang.
Kan fyllas med luft eller helium - Dessa ballonger är mycket mångsidiga och kan enkelt fyllas med antingen vanlig luft eller helium för att sväva i luften.
Ideala bröllopsdekorationer - Dessa ballonger passar perfekt för bröllopsdekorationer. Skapa en romantisk atmosfär med deras glänsande silverfärg och addera extra glamour till din speciella dag.
Födelsedagsdekorationer - Fira födelsedagar på ett minnesvärt sätt med dessa vackra silverballonger. Deras lysande färg kommer att göra varje födelsedagsfest mer speciell och festlig.