Doftvax Sojavax Citrus Crush Citronskal Lime Och Söt Apelsinolja

145,00 kr
4.5/5
 Doftvax Citrus Crush sojavax. En frisk blandning av syrliga citrusfrukter. Ljuvliga dofter i hemmet med doftvax. Doftar som en explosion av fräsch citrus.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Sicilianskt citronskal och en twist av lime kombineras med essens av söt apelsinolja för att fånga den upplyftande citrusdoften.

De doftrika vaxkakorna av sojavax är förnybara, hållbara och miljövänliga och dessutom så lätta att använda! 
Lägg helt enkelt sojavaxkakan i en värmare och njut av upp till 12 timmars aromatisk njutning när doften frigörs. 

Färskpressad och helt enkelt sprängfylld med mousserande siciliansk citron och en pikant lime som nyanseras av söt apelsinolja. En intensiv doft som lyfter upp och tänder sinnena. 

Produktdetaljer: 
3-pack. 
Underbar doftkvalitet. 
Varje vaxkaka räcker i c:a 12 timmar. 
Sojavax 
Biologiskt nedbrytbar, naturlig och förnybar 


6 cm i diameter och 1,5 cm tjock. 
26 gram. 

Hög kvalitet på doft och eteriska oljor. Citrus Crush är full av silikanska citronskal som blandas med lime för att ge en positiv och optimistisk doft. förnybara och hållbara - snällare mot miljön. 

Naturtrogna dofter från de bästa dofthusen. Doftvax som sprider en fyllig och konsekvent doft i rummet. Ett riktigt väldoftande vax med en utsökt doft av citrus. 

Citrus Crush uppfriskande, fräsch och inbjudande doft. En frisk blandning av syrliga citrusfrukter. Ljuvliga dofter i hemmet med doftvax. Doftar som en explosion av fräsch citrus. 

Det doftrika sojasvaxet är hållbart och förnybart. Det här doftvaxet använder du enkelt tillsammans med en aromalampa och på bara några minuter fylls ditt hem med en riktigt behaglig doft  

Doftvax till aromalampa med doft av citrus. lägg i en aromalampa, sedan är det bara att tända värmeljuset under och låta doften sprida sig. tillverkade av helt naturligt sojavax och rika doftoljor.


Sojavax Doftvax Aromalampa Aromaterapi Doft Aroma Terapi Väldoft Doftolja Doftpinnar Doftljus Doftpåsar Olja Doftoljor Rumsdoft Alla Hjärtans Dag Present Julklapp Flickvän Romantisk Presenter Gå-Bort-Present Kompis