Flaggirlang Vimpelgirlang 3 Meter

41,00 kr
4.5/5
Visa upp din patriotiska sida med denna flaggirlang. Perfekt för alla firanden från 17:e maj till den fjärde juli..
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Behöver du pryda ditt evenemang med färg och stil utan krångel?

Denna girlang, med färgerna rött, blått och vitt är en perfekt för 17:e maj firande, USA:s nationaldag eller för en fest med tema Frankrike. Oavsett vilket tema du har, kommer den här girlangen att sätta stämningen för ditt kalas!

Produktspecifikationer
Antal: 1 styck
Mått: 3 meter
Färg: Röd, vit, blå
Material: Plast
Tema & tillfälle: 17:e maj, 4th of july
Produkttyp: Flaggirlang, Vimpelgirlang

Kan användas både inne och ute.  


Dekorera din fest med dessa dekorationer. Perfekt dekoration till studenten, midsommar, födelsedagsfesten och kalas. Vimplarna kan användas både inne och ute. Längd på vimpelgirlang 3 meter, flaggor 10x15 cm.

För alla firanden från syttende mai till 4:e juli. Flaggirlang, vimpelgirlang  - 3 meter lång. Den här fina girlangen med flaggor i färgerna rött, vitt och blått kan användas vid en mängd olika tillfällen!

Kalas? Varför inte göra det roligt och festligt? Denna dekorativa girlang är både mångsidig i användning och prisvärd, med sina många användningsområden kommer den säkerligen att tillfredsställa vid alla evenemang.

Fransk afton eller Heia Norge? Denna girlang, med färgerna rött, blått och vitt är en perfekt pjäs för att symbolisera många olika länder. Det hjälper dig att skapa en festlig atmosfär i ditt hus.

Kan användas vid en mängd olika tillfällen! Planerar du en fest på USA:s nationaldag, ska du bjuda dina vänner på en Brittisk pubkväll eller du kanske hejar på Norge i Eurovision Song Contest?