Färdigfyllda Konfettiballonger Silver

41,00 kr
4.5/5

Är du sugen på att ge din fest ett riktigt lyft och skapa den där wow-faktorn?

Kolla då in dessa grymma konfettiballonger! De är genomskinliga latexballonger som inte bara är ballonger, utan de är fyllda med snyggt silverglittrande konfetti – det är som en liten fest inne i varje ballong!

Så här funkar det: Du får ett paket med 6 stycken latexballonger och de är redan laddade med konfettin så att du slipper krånglet.

Det är bara att blåsa upp dem med luft eller helium, knyta en fin snodd runt och placera dem var som helst i festlokalen.

När det är dags för det stora jublet eller överraskningsmomentet, ser du till att alla gäster är redo och BOOM! – antingen låter du dem sväva upp mot himlen eller spränger dem för att släppa ut konfetti i en färgglad explosion av glädje och spänning.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Så du planerar att dra ihop en fest eller kanske piffa upp en annan tillställning? Då måste du kolla in de här magiska konfettiballongerna – det är rena rama blickfånget! Varje ballong är packad med härligt glimrande silverkonfetti som ger det där lilla extra till din festdekor.


Produktdetaljer:
Antal: 6-pack
Mått: 30 cm
Färg: Silver
Material: Latex
Tema: Årsdag, Födelsedag, Möhippa, Nyår
Produkttyp: Latexballonger
Ballongerna kan fyllas med luft eller helium (vill man att dom skall flyga så måste man använda helium).
Ballongerna är fyllda och klara med konfetti så det är bara att blåsa upp. Inget pillande med att få in konfettin i ballongerna.
Tänk på att du behöver skapa en statisk reaktion för att konfettin ska fästa runt om inne i ballongen, till exempel genom att gnugga dem mot ett tyg.Inga krångligheter här inte. De är redo att rocka direkt från förpackningen, så du slipper mecka med att stoppa in konfettin själv.

Oavsett om du har en födelsedagsfest, bröllop, examensfirande eller något annat speciellt evenemang, kan dessa konfettiballonger verkligen lyfta stämningen. För att få konfettin att fästa på sidorna och skapa en riktigt vacker effekt, är det bara att gnugga ballongerna mot en mjuk yta – kanske en matta eller en bit tyg – för att skapa statisk elektricitet.

När du sedan blåser upp ballongerna med antingen helium för att få dem att sväva eller bara vanlig luft om de ska hänga eller fästas på annat sätt. Kommer konfettin att klänga sig fast mot insidan och sprida ett glittrande skimmer omkring sig.

Var inte rädd för att blanda och matcha heller. Konfettiballongerna finns i flera olika färger och storlekar, så du kan enkelt kombinera dem med enfärgade ballonger för att skapa en dynamisk och inbjudande ballongbukett.

Komplettera dekorationen med matchande serpentiner, girlanger och annat festpynt för att fullända temat. Kom ihåg att ansvarsfullt hantera ballongerna efter festen.

MAGISKA KONFETTIBALLONGER FÖR FESTSTÄMNINGEN - Magiska konfettiballonger förhöjer feststämningen med glimrande silverkonfetti

SILVERLATEXBALLONGER FÖR ÅRSDAG OCH NYÅR - 6-pack latexballonger på 30 cm i silver, lämpliga för olika teman som årsdag och nyår

KONFETTIFYLLDA BALLONGER FÖR FESTEN - Ballongerna kan fyllas med luft eller helium och är redan fyllda med konfetti

SKAPA STATISK REAKTION - För att konfettin ska fästa på insidan av ballongen krävs en statisk reaktion genom gnuggning mot ex. ett tyg

MIXA KONFETTIBALLONGER OCH ANDRA FESTDEKORATIONER - Möjlighet att mixa konfettiballonger med andra färger och storlekar samt komplettera med matchande festdekorationer