Konfettiballonger Baby Blå 6-pack

41,00 kr
4.5/5

Låt mig berätta om de här superfestliga transparenta ballongerna som kommer att lyfta stämningen på vilken tillställning som helst. Tänk dig jättefina genomskinliga ballonger fyllda med konfetti i en lugnande babyblå färg.

Visst låter det som en hit till festen? Om du planerar något coolt som en babyshower, ett dop, ett barnkalas eller kanske bara en get-together med polarna, då är dessa ballonger perfekta.

Det roliga med konfetti är att när festen når sin kulmen, kan man låta ballongerna spricka för en konfettiregn-överraskning! Det blir en oförglömlig effekt som definitivt kommer få alla att minnas kvällen.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Kolla hit, jag har något som kommer ta din fest till nästa nivå. Du vet, de där konfettiballongerna man sett på Instagram och Pinterest som ser helt grymma ut? Jag snackar om de där i babyblått som har konfetti redan i sig, så du slipper det där eviga meckandet med att försöka pressa in småbitar genom en pytteliten ballongöppning.


Produktdetaljer:
Antal: 6-pack
Mått: 30 cm
Färg: Blå
Material: Latex
Tema: Årsdag, Födelsedag, Möhippa, Nyår Babyshower
Produkttyp: Konfettiballonger
Går bra att fylla med luft eller helium (Vill du att de skall flyga krävs helium).
Ballongerna är fyllda och klara med  konfetti så det är bara att blåsa upp. Inget pillande med att få in konfettin i ballongerna.
Tänk på att du behöver skapa en statisk reaktion för att konfettin ska fästa runt om inne i ballongen, till exempel genom att gnugga dem mot ett tyg.
OBS! Konfettin kan lämna permanenta fläckar om den kommer i kontakt med vatten eller fukt!
Till konfettiballonger rekommenderas inte Hi-Float!


Alltså, det är bara att blåsa upp dem, antingen med vanlig luft eller helium. Om du vill se dem sväva omkring i rummet, så är det helium som gäller, men kom ihåg att heliumballonger inte svävar för evigt. Så tajma det rätt för bästa effekt under festen!

När det är dags för den där WOW-faktorn, med ett enkelt snitt eller punktering av ballongen, frigörs konfettin och skapar ett magiskt regn av färgglatt papper som garanterat kommer att förgylla din fest och imponera på dina gäster.

Oavsett om du planerar ett bröllop, en födelsedagsfest, en baby shower eller bara en liten get-together, så finns det konfettiballonger som kompletterar din dekoration perfekt.

Att ha en kamera redo är också en stor fördel. När du släpper lös konfettiregnet är det ett perfekt fotoögonblick som du och dina gäster kommer att vilja minnas. Ställ in din kamera på snabb seriebildstagning eller slow-motion för att få effektfulla bilder.
FESTLIGA KONFETTIBALLONGER I BABYBLÅTT - Konfettiballonger i babyblått designade för att förenkla dekorationen av fester med förinlagd konfetti

BALLONGER FÖR FESTLIGA TILLFÄLLEN - Paketet innehåller 6 ballonger av latex som mäter 30 cm och passar för olika evenemang som årsdagar och baby showers

FYLL BALLONGERNA MED LUFT ELLER HELIUM - Ballongerna kan fyllas med antingen luft eller helium beroende på om man önskar att de ska sväva eller inte

STATISK REAKTION FÄSTER KONFETTIN - För att konfettin ska fästa på insidan av ballongen krävs en statisk reaktion, exempelvis genom att gnugga ballongen mot ett tyg

KONFETTIREGN VID BALLONGPUNKTERING, FOTOTIPS - Vid punktering av ballongerna skapas ett konfettiregn som erbjuder ett utmärkt fototillfälle, rekommenderas att fotografera i seriebildstagning eller slow-motion för bästa resultat