Kräftskiva Klassisk Månlykta Kräftfest 2-pack

60,00 kr
4.5/5
Kräftskiva 2-pack månlyktor med motiv av en glad augustimåne. Detta motiv är det mest klassiska och det motiv de flesta förknippar med en riktig kräftfest.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Två stycken klassiska månlyktor till kräftskivan. ingen kräftfest skall vara utan denna dekoration.

 

Produktdetaljer:

Förpackning: 2-pack.

Material: Papper på stålwire.

Motiv: Måne.

Storlek: 42 cm i diameter.

Månlyktan är en tidlös klassisk dekoration på alla kräftskivor. Kräftskivan är en typisk svensk tradition som firas i de härliga varma augustikvällarna över hela Sverige. 

Denna 2-pack med månlyktor har det trevliga motivet av en glad augustimåne, just detta motiv är det mest vanliga, och är det motiv de flesta förknippar med en riktig kräftfest. 

Den är gjord i papper och är FSC-märkt. Det innebär att de märkta produkterna ska innehålla trä från skog som brukats enligt FSC:s regler. FSC ställer krav på giftfria plantor i skogsbruket. 

Månlyktor hjälper till att skapa den riktiga feststämningen på din kräftskiva. Lyktan har upphängningsöglor upptill som gör det enkelt att hänga upp den över festbordet. Så snygg på kräftskivan. 

Kräftskiva, kräftkalas eller kräftfest. Årets roligaste party. En fin dukning till kräftskivan är viktig och där är inte minst månlyktorna centrala för att få den rätta stämningen på kalaset.


Passar till Kräftskiva kräftfest 2021 sånghäfte dukning buffé rusta pynt dekorationer kräftdekoration klassisk fest kalas party augusti