LED-Ballonger Latex I Love You - 5-pack

76,00 kr
4.5/5

Lys upp hela rummet och säg I Love You med dessa ballonger som innehåller LED-lampor, mer romantiskt än så blir det inte. Romantiska ballonger till Alla Hjärtans.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

LED-Ballonger I Love You är det perfekta valet när du ska visa din kärlek för någon på alla hjärtans dag eller vilken annan dag som helst.

I toppen av varje ballong sitter en knapp som du trycker på för att tända lampan. Blås därefter upp ballongen.

De här ballongerna levereras i 5-pack och är försedda med inbyggda LED-lampor som gör att ballongerna lyser i mörker.

Helium bör ej användas till ballonger med LED-lampa i.

Produktdetaljer:
? Antal: Förpackning med 5 st. Ballonger
? Färg: Röd och Vit
? Storlek. Blir ca 25 cm (10"). Fullt uppblåst
? Lampan lyser i ca 20 timmar
? Material: Latex

★ Fina ballonger som lever upp till förväntningarna. Ballonger att ge bort till den som fyller år, eller att ha som dekoration när det är dags för barnkalas eller fest.

★ LED - ballonger glädjer både gammal och ung! Hur gulligt är det inte om du ger någon en hel bukett av ballonger för att tacka eller bara överraska någon du tycker om.

★ Underbara ballonger att överraska kärleken med! Ballonger är alltid ett säkert kort för att höja stämningen på festen, och är det just kärlek som står i centrum på festen har du hittat rätt!

★ Visa din kärlek med ballonger som lyser! Ballongerna är enkla att både blåsa upp och pynta med, och kan även snyggt matchas med andra latexballonger och kalasdekorationer för en fulländad pyntning.

★ Gammal eller ung, det är alltid kul med ballonger! Ballonger är väl ändå ett av de mest festliga tillbehören som finns, och det enklaste sättet att få till det där lilla extra på festen.

happy valentine days, alla hjärtans dag hälsning, alla hjärtans dags kort, alla hjärtans dags present, happy valentine, när är alla hjärtans dag 2021, alla hjärtans dag idéer, alla hjärtans dag 2021, hjärtans dag, alla hjärtans dag present till honom, alla hjärtans dag present till pojkvän, alla hjärtans dag present flickvän, alla hjärtans dag tips, present alla hjärtans dag, alla hjärtans dag pojkvän, alla hjärtans dag nalle, när är det alla hjärtans dag, alla hjärtans dag present till henne