Kalastillbehör Toy Story 4 - Tallrikar Party Bags Servetter

99,00 kr
4.5/5

Hipp hipp hurraa på din födelsedag. Ett kalas med temat Toy Story blir helt klart ett kalas som sent skall glömmas, och så lätt att fixa med dessa tillbehör!

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Duka fram till ett härligt kalas med tema Toy Story 4.

Produktspecifikation:
8 Papperstallrikar 23cm.
6 Party Bags
20 servetter 33x33cm


Skapa ett riktigt roligt kalas med Toy Story tema. Gillar födelsedagsbarnet filmen Toy Story så passar de här tillbehören från Toy Story-filmen perfekt att använda på kalaset.

Duka fram till ett kalas med gänget från Toy Story. Vem gillar inte dessa underbara filmer med dom levande leksakerna? Och att då få ha ett kalas i detta tema blir ju såklart succé!

Woody, Forky och Buzz älskar fest och färger. Toy Story är en filmserie som älskas av både barn och vuxna. Berättelser som levandegör leksaker på det sätt barnens fantasi gör.

Duka upp till ett Super-mysigt Toy story kalas. Fina servetter, partybags och papptallrikar med Toy Story 4 tema som blir fina att duka med när det är dags för ett barnkalas med just Toy Story tema.

Toy story-kalas. Hipp hipp hurraa på din dag. Ett kalas med temat Toy Story blir helt klart ett kalas som sent skall glömmas, och så lätt att fixa med dessa tillbehör!

Toy Story 4, Toy story kalas, födelsedag, barnkalas