Ballonger

Ballonger

Ballonger för alla dina evenemang

Oavsett vilket tillfälle, det finns en ballong för det! Från barnkalas till vuxenfester, vi har den perfekta ballongen för dig. Bläddra bland vårt enorma utbud av ballonger!

Festen börjar här

Du vet den där känslan när du går in på en fest och det är bara så roligt att du vill vara där hela kvällen? Det är den typen av känsla vi vill ge dig. Och med vårt utbud av festtillbehör, dekorationer och ballonger är vi säkra på att vi kan göra din fest till den plats alla vill vara.

Oavsett vilken typ av fest du planerar så det finns en ballong för det! Från barnkalas till vuxenfester, vi har den perfekta ballongen för dig. Bläddra bland vårt enorma utbud av ballonger! Sassier.se har festprylarna för att göra ditt evenemang till en succé.

Ballonger för alla tillfällen

Vi erbjuder ett brett utbud av ballonger för olika tillfällen, oavsett om du letar efter födelsedagsballonger eller jubileumsballonger. Om det är en fest, då är det ballonger från oss som gäller! Vi vet hur viktigt det är att vara förberedd och ha allt man behöver. Det är därför vi erbjuder ett brett utbud av ballonger i olika former och färger så att det oavsett tillfälle finns en ballong på vår hemsida som väntar på dig. Ballonger är faktiskt en av de mest mångsidiga festartiklar som finns. De är bra för att dekorera och fylla utrymmen, men också för att lägga till färg och kreativitet till ditt evenemang.

Hos oss finner du ett mycket stort utbud av alla typer av ballonger. Vi har sifferballonger, bokstavsballonger, folieballonger och naturligtvis klassiska heliumballonger med och utan motiv som passar vid alla sorters fester och barnkalas.

Vi har både storpack och mindre förpackningar i massor av olika färger som kan passa när du skall dekorera kalaset med mycket ballonger eller kanske göra ett mindre ballongarrangemang. Vi har även skapat färdiga kombinationer i matchande färger så att det blir enkelt att få till en snygg mix av ballonger som passar till just din fest.

Att använda helium i ballongerna ger alltid en extra dimension, tänk bara på att inte fylla ballongerna för tidigt och använd gärna Hi-Float för att förlänga flygtiden. Latexballonger flyger i c:a 6-8 timmar (utan Hi-Float, det dubbla med). Heliumballonger kan flyga upp till 2 veckor med helium.

Ett smart kalastips är att låta barnen ta med varsin ballong hem när kalaset är över, barnen blir glada och du får lite mindre att städa efteråt. Inget födelsedagsfirande blir riktigt lyckat utan ballonger!

Våra latexballonger är gjorda av 100% biologiskt nedbrytbar naturlig latex och uppfyller alla krav i leksaksdirektivet 2009/48, köper man ballonger från oss kan man vara säker på att de är ekologiskt hållbara och säkra att använda.

Ballongbukett

Hitta den perfekta buketten med ballonger för ditt firande med våra ballongbuketter. Välj från en rad stilar och färger för att hitta den perfekta buketten som passar dig och ditt evenemang.

Dekorationer som passar alla festtema

Vi har ett brett utbud av dekorationer i alla former, storlekar och färger för att passa alla festtema. Från födelsedagsfestdekorationer till bröllopsdekorationer, vi har allt du behöver för att göra ditt evenemang så bra som möjligt.

Det är alltid fest!

Vi har ett stort urval av ballonger i alla former och storlekar, från små för barnkalas upp till stora för extravaganta affärer. Så börja surfa på vår hemsida nu, hitta den perfekta ballongen och beställ den med bara några klick!

Nödvändigt för varje fest

Ballonger är en nödvändig del av alla barnkalas eller födelsedagsfirande, men de kan också användas för andra typer av fester, som exempelvis Gender reveal.

Handla online på Sassier.se för din perfekta fest

Hitta alla resurser du behöver för det speciella tillfället. Oavsett om det är en babyshower eller födelsedagsfirande.

Frågor och svar om ballonger

Latexballonger tillverkas av saven från gummiträdet ”Hevea Brasiliensis” som växer i Malaysia. När man utvunnit saven ser den ut som mjölk och kallas för latex. För att tillverka en ballong måste man sedan tillsätta olja, salt, alkohol, vatten, sand och färgpigmentet. När detta är gjort gjuter man ballongen med en form som doppas i den flytande latexmassan varpå formen torkas i 80 graders värme under 20 minuter. 

Latexballonger ballong

Våra Latexballonger är tillverkade av 100% naturgummi som gör att ballongerna kan biologiskt brytas ned. Nedbrytningsprocessen börjar omedelbart när ballongerna blåses upp och detta accelererar när ballongerna exponeras för ljus. De första tecknen på processen är synliga efter en timme när ballongen får en ogenomskinlig eller mjölkaktig look, känd som oxidation. Längden på nedbrytningsprocessen beror på exponeringen för UV-ljus, men enligt vetenskaplig forskning är längden på denna process ungefär densamma som ett blad från en ek under liknande miljöförhållanden.

Som förälder har du, och kommer att ha massor av skäl att fira och festa. Födelsedagar, examen, studenten, jul. nyår och halloween är bara några exempel. Och med de festerna kommer förväntningar.

Oavsett vad festen är, förväntas det att en fest är kreativt planerad, väl inredd och full av aktiviteter för både barn och vuxna.

Och då har vi inte ens nämnt maten och dryckerna. Allt detta kan lätt bli för mycket. Ett sätt att minska stressnivån på din partyplanering är att göra dekoren så billig och smärtfri som möjligt.

Ballonger är då ett bra sätt att skapa festliga dekorationer med en liten investering.

Latexballonger 

Latexballonger är nästan ett måste på varje fest. Du kommer att kunna hitta dem i en mängd olika färger och storlekar och därifrån kan du låta fantasin flöda. Latexballonger är också miljövänliga när de produceras och kastas på rätt sätt. Latex kan skördas utan att förstöra några gummiträd. Med lite snöre, tejp och en luftpump kan latexballonger utformas för olika dekorationer. Du kan tejpa ballongerna på en vägg för att skapa en bildbakgrund, eller binda ihop dom och hänga i taket som banderoller. Är du lite mer avancerad kan du göra ballongbågar eller figurer. Luftfyllda ballonger är ett bra och enkelt sätt att dekorera ditt party.

Folieballonger 

Folieballonger är ett utmärkt sätt att göra ett bländande intryck på festen, placerade på ex. ett buffébord blir de riktigt imponerande. Nummerballonger är ett bra sätt att fira en milstolpe, födelsedag eller ett examensår. De stora siffrorna är lätt att upptäcka, så de är ett utmärkt sätt att markera entrén. Foliesiffrorna kan också hängas från taket eller tejpas på en dörr.

Oavsett vilket tillfälle, ballonger är ett roligt och festligt sätt att få alla på festhumör.

De är ännu mer idealiska om du är en DIY-person och letar efter ett nytt hantverk att utforska. Kom bara ihåg när du ska köpa ballonger, att också köpa en luftpump.

Ballonger i alla färger och former finner du här hos Sassier.Party, den självklara ballongleverantören till er fest. Vi har allt från sifferballonger, bokstavsballonger, ballonger fyllda med konfetti till vanliga klassiska latexballonger. Självklart har vi också folieballonger både licensierade och icke licensierade med alla möjliga motiv och storlekar. Vi är experter på att kombinera olika färger och former för er fest och vi har också skapat färdiga kalaspaket som är smakfullt och roligt komponerade för allt som ex. födelsedag, milstolpar och bröllop.

Vi älskar alla festliga tillfällen, det må vara en romantisk middag med din käresta eller ett bröllop med 1000 gäster. Alla slags fester skall ha ballonger.

Vår Latexballonger är 100% biologiskt nedbrytbara och uppfyller alla krav i leksaksdirektivet 2009/48.
Latexballonger produceras från latexen av gummiträd. Den vita saften extraheras från trädet Haevae Brasilienis och samlas i flytande form, som sedan kallas latex.
Det samlas utan att skada trädet med miljösäkra metoder. Ett gummiträd kan producera latex i upp till 40 år. Eftersom gummiträd förbrukar koldioxid och avger syre hjälper dessa träd till att spela en roll i jordens ekologiska balans.
Det gör att du kan använda ballonger för att dekorera ditt party med gott samvete.

För att ligga i framkant med trender, design och inte minst miljöarbete uppdaterar vi ständigt vårt sortiment av ballonger.

Välkommen att frossa i ballonger!

Ballonger, sifferballonger, bokstavsballonger, ballonger fyllda med konfetti, folieballonger

 

Ballonger är en viktig del av varje fest eller kalas! Men vad är egentligen ballonger gjorda av? De vanligaste materialen som används för att tillverka ballonger är latex och folie (även kallat mylar).

Latexballonger är tillverkade av naturgummi och är biologiskt nedbrytbara, vilket gör dem till ett mer miljövänligt alternativ. Dessa ballonger kan vara färgglada och har en klassisk rund form som vi alla känner igen.

Folieballonger, å andra sidan, är tillverkade av metalliserad plastfilm. De kommer i olika former och mönster och kan vara extra glänsande och festliga. Folieballonger håller vanligtvis längre än latexballonger eftersom de inte släpper ut luft lika lätt.

Oavsett om du väljer latex- eller folieballonger, så kommer de definitivt att sprida glädje och färg på ditt nästa kalas eller evenemang!

Vilka ballonger kan man fylla med helium? Det är en vanlig fråga när man planerar ett party eller kalas.

När det gäller att fylla ballonger med helium finns det två huvudtyper att välja mellan: latexballonger och folieballonger.

Latexballonger är tillverkade av naturlatex och är de vanligaste ballongerna som används på kalas. De kommer i olika storlekar, former och färger. Det bästa med latexballonger är att de är lätta och billiga, vilket gör dem perfekta för stora mängder ballongdekoration.

Folieballonger å andra sidan är tillverkade av metalliserad plastfilm och har en glansig yta. De kommer i olika former och motiv, vilket gör dem till en populär val för temakalas eller speciella tillfällen. Folieballongerna behåller heliumet längre än latexballongerna, så de kan vara ett bra alternativ om du vill ha ballongdekoration som varar längre.

Och självklart behöver du helium för att fylla dessa ballonger! Helium ger ballongerna den flygegenskapen vi älskar på kalas.

Så nu vet du vilka typer av ballonger du kan fylla med helium - både latex- och folieballonger fungerar perfekt! Så varför inte skapa en fantastisk atmosfär på ditt nästa kalas med hjälp av dessa magiska svävande skapelser? Låt festen börja!

Underkategorier

 • Folieballonger
  Folieballonger

  Folieballonger
  till alla kalas.

  Folie ballonger vilken underbar känsla när man får en hjärtformad folieballong av nån man håller av riktigt mycket, för att inte tala om att ge bort en. De finns i alla färger och former och passar till alla sorters kalas och fester. 

 • Latexballonger
  Latexballonger

  Latexballonger

  Med lite snöre, tejp och en luftpump kan latexballonger utformas för olika dekorationer. Du kan tejpa ballongerna på en vägg för att skapa en backdrop, eller binda ihop dom och hänga i taket som girlanger. Är du lite mer avancerad kan du göra ballongbågar eller figurer. Luftfyllda ballonger är ett bra och enkelt sätt att dekorera ditt party.

 • Vattenballonger
  Vattenballonger

  Vattenballonger

  Vattenballonger - ballonger fyllda med vatten , vem har inte varit med om eller önskat att få vara med i ett riktigt roligt vattenballongskrig. Allt blir blött och härligt och man skrattar så man kiknar, men vad gör det en varm härlig sommardag när livet leker och alla är glada.

 • Ballongbågar
  ballongbåge flicka med svarta ballonger

  Ballongbågar

  Ballongbågar, är man ute efter nåt som verkligen imponerar på gästerna så skall man satsa på en ballongbåge. Tänk att få stå där och njuta när gästerna öser ut beröm och det bästa av allt är ju att du gjort den själv. Men tala inte om hur enkelt det är, behåll det för dig själv!

 • Enfärgade ballonger
  Enfärgade Latex ballonger

  Enfärgade
  Ballonger

  Enfärgade ballonger, ibland vill man ha bara en färg på ballongerna ex. bara vita till ett bröllop eller en massa svarta till Halloween. Det är då man kommer till denna sida för att hitta dom där speciella enfärgade ballongerna man bestämt sig för att ha, så festen blir precis som man tänkt sig.

 • Sifferballonger
  Sifferballonger

  Sifferballonger

  Sifferballonger - ballonger formade som siffror, behövs vid milstolpar som 50-årsfest eller 20-årsfest eller när man vill fira något annat stort siffermål man uppnått.

 • Bokstavsballonger
  Bokstavsballonger

  Bokstavsballonger

  Bokstavsballonger - bokstäver det vet ju alla vad man har dom till, och ballonger vet nog också alla vad man kan ha dom till. Kombinera bokstäver med ballonger och det kan bara bli rätt, skriv det som just du tycker blir kul.

 • LED-ballonger
  LED-ballonger

  LED-ballonger

  LED ballonger är våra i särklass mest populära ballonger och det är lätt att förstå varför. Ballonger i sig är ju kul och stämningshöjande. Sätter man dessutom in en liten LED-lampa inuti och släcker ner i rummet så blir det riktigt läckert.

 • Hjärtballonger -...
  Hjärtballonger Hjärtformade ballonger

  Hjärtballonger
  Hjärtformade ballonger

  Hjärtballonger - hjärtformade ballonger måste vara det finaste du kan ge till någon för att visa uppskattning eller tala om hur mycket du älskar personen. Det kan inte missuppfattas, har du dessutom med dig ett fång av rosor så ringer nog snart bröllopsklockorna.

 • Ballongtillbehör
  Ballongtillbehör

  Ballongtillbehör

  Ballongtillbehör. Visst räcker det med bara ballonger som dekoration, men lite tillbehör kan göra det ännu bättre. Konfetti, ballongpump, limprickar, och ballongsnören är bara några exempel. Du hittar dom här.

 • Konfettiballonger
  Konfettiballonger

  Konfettiballonger

  Konfettiballonger - Ballonger fyllda med konfetti är ett enkelt men effektivt sätt att få till en snygg och festlig dekoration till alla bröllop, babyshowers, födelsedagar, nyårsfester eller andra partyn och de kommer garanterat att uppskattas av dina gäster. 

 • Ballongbuketter
  ballongbuketter

  Ballongbuketter

  Ballongbuketter, precis som blommor blir det oerhört vackert när man blandar olika färger och former av ballonger. Man blir dessutom minst lika glad för en ballongbukett som en blombukett, så varför inte byta ut blommorna mot ballonger nästa gång du vill överraska din vän.

Det finns 136 produkter.

Visar 1-12 av 136 objekt