Roliga Prylar

Roliga Prylar

Upptäck Roliga Prylar för Skratt och Glädje - Bästa Presentidéerna!

Sprid glädje med våra roliga prylar! Hitta perfekta presenter som överraskar och skapar minnesvärda ögonblick. Beställ nu och förgyll vardagen!

Underkategorier

 • Doftljus, Doftvax och...

  Flicka med konfettiballonger

  Doftljus, doftvax & tillbehör

  Doftvax är en mycket effektiv och enkel metod för att skapa intensiva dofter i rummet. Du behöver bara tända ett vanligt värmeljus under aromlampan, och vaxet smälter och doftar intensivt. Den unika doften kommer att intensifieras och fylla rummet på ett behagligt sätt.

  Hemmet doftar underbart.


  Doftvax är enkelt att använda tillsammans med en aromlampa. Tänd ett vanligt värmeljus och vaxet smälter samtidigt som det ger rummet en underbar doft. Samma aromalampa används om och om igen. Doftvax har många fördelar jämfört doftljus. Du köper vaxkakor som du lägger i aromlampan, där de smälter och avger en vacker doft. Det finns också olika typer av doftvax - som ibland också kallas wax tarts, smältvax eller kakvax - som producerar olika dofter i ditt rum. Det är lätt att byta doft när som helst. Vaxkuberna kan användas om och om igen tills doften så småningom inte är lika stark eller att du helt enkelt vill ha en annan doft. Wax Melts är inte ett doftljus och har därför ingen veke utan används tillsammans med antingen en elektrisk aromlampa eller en lampa med ett vanligt värmeljus. Båda varianterna kommer att ge ditt hem just din favoritdoft.


  Om du vill uppleva de unika dofterna på ett riktigt intensivt sätt, är vårt sortiment av doftvaxer precis vad du behöver. Varje aromatiskt tilltalande doftvax är fylld av härliga dofter som du kanske aldrig tidigare har upplevt. Vi erbjuder några av de mest sublima och eleganta dofter som finns. Var och en av våra dofter är skräddarsydda och originella. När du upplever en av våra fantastiska dofter kommer den garanterat att fånga ditt hjärta.

 • Badbomber

  Badbomber som sätter färg på alla tillfällen!

  En explosion av glädje!
  Våra Badbomber är speciellt utformade för att göra ditt bad till en verklig upplevelse. Med sina doftande ingredienser och färgsprakande effekter kommer de att ge dig den avkoppling och lyx du förtjänar.

Det finns 28 produkter.

Visar 1-12 av 28 objekt