Vimpelgirlang 10m - Gul & Blå Sverige

76,00 kr
4.5/5

Förvandla varje fest till ett oförglömligt firande med denna färgglada svenska vimpelgirlang.

Perfekt för studenten, födelsedagar, midsommar eller fotbolls-VM, denna girlang med sina klara blå och gula färger skapar en perfekt atmosfär av svensk glädje och samhörighet.

Med en imponerande längd på 10 meter och flaggor i tåligt plastmaterial, är denna dekorativa girlang både praktisk och återanvändbar för år av firanden.

Vare sig du planerar en utomhusfest eller en sammankomst inomhus, kommer denna vimpelgirlang att välkomna dina gäster med varm och inbjudande känsla.

Kombinera med matchande festdekorationer för en genomgående svensk temaupplevelse. Gör din fest till festens mittpunkt och skapa minnen som varar långt efter att festligheterna är över.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Liva upp festen med denna färgstarka svenska vimpelgirlang! Oavsett om du firar en stor familjemilstolpe, som studenten eller en födelsedag, eller bara vill visa lite extra Svensk glädje under fotbolls-VM, kommer denna girlang skapa den perfekta atmosfären.


Produktdetaljer:
Antal: 1 styck
Mått: Längd: 10 meter. Flaggor: 30 x 20 cm.
Färg: Gul, blå
Material: Plast
Tema: Årsdag, Födelsedag, Studenten, Nationaldag Midsommar
Produkttyp: Vimpelgirlang, flaggirlangMed en längd på hela tio meter finns det gott om flaggor för att dekorera hela festplatsen, från trädgården till vardagsrummet. Färgerna i vår Svenska flagga är klara och starka, och varje flagga är tillverkad i ett tåligt plastmaterial,

så du kan återanvända dem år efter år för allt från Midsommar till kräftskivor. Tack vare den praktiska längden och det väderbeständiga materialet, kan den här dekorativa girlangen lika väl hängas utomhus för att välkomna gästerna som inne för en varm och inbjudande känsla.

Gör din nästa temafest oförglömlig med detta måste-ha-partytillbehör som förvandlar ditt hem till festens mittpunkt. Skapa bilder och minnen som varar länge efter att festen är över. Det är enkelt att hänga upp och ta ned och girlangens rejäla kvalitet innebär att den klarar av både lite vind och regn om festligheterna skulle flyttas utomhus.

Den här svenska vimpelgirlangen är särskilt populär under nationaldagsfirandet, där den kan bidra till en känsla av nationell stolthet och samhörighet. För att göra din fest ännu mer svensk, kan du kombinera vimpelgirlangen med matchande servetter, dukar och andra festdekorationer i gult och blått.


SVENSK VIMPELGIRLANG HÖJER FESTSTÄMNINGEN - Svensk vimpelgirlang livar upp festligheter som studenten, födelsedagar och sportevenemang

10 METER GIRLANG MED SVENSKA FLAGGOR - Består av 10 meter lång girlang med flaggor i svenska färger, mått 30 x 20 cm

TÅLIG PLAST FÖR INNE- OCH UTEBRUK - Tillverkad av tåligt plastmaterial för inom- och utomhusbruk och återanvändning

PASSAR TILL VARJE HÖGTID - Passar teman som Årsdag, Födelsedag, Studenten, Nationaldag och Midsommar

NATIONELL STOLTHET MED FESTDEKORATIONER - Förstärker känslan av nationell stolthet och kan kombineras med andra matchande festdekorationer