Takballonger Guld och Svart Ballongkit

109,00 kr

Så du är intresserad av att skapa en riktigt häftig feststämning? Då har vi precis vad du behöver – ballonger som hänger från taket! Det är som att gå in i en annan värld så snart du kliver in i rummet.

Att sätta upp våra ballonger är superenkelt. De kommer med allt du behöver för att fästa dem säkert och snyggt i taket. Och oroa dig inte, när festen är över är de lika enkla att ta ner utan att lämna några märken eller skador. Dessa ballonger kommer garanterat att bli kvällens samtalsämne.

De är perfekta för att skapa selfies och gruppfoton som alla kommer vilja dela på sina sociala medier. Plus, du vet hur man ibland kan känna sig lite vilsen på en fest och inte vet riktigt var man ska göra av sig själv? När du har ballonger i taket har du alltid något cool att titta på och prata om.

I lager

Produktbeskrivning

Vad sägs om att ta din festdekoration till nya höjder med vårt fantastiska takballongset? Med detta set kan du skapa en imponerande ballonghimmel som kommer att ge din fest det där extra lyftet. Oavsett om det är en födelsedagsfest, nyårsfirande eller ett bröllop, kommer våra takballonger att sätta stämningen och få dina gäster att utbrista i ett unisont WOW!!


Paketet innehåller:
20 Latexballonger
40 Meter Ballongsnöre
48 Glue dots

Produktspecifikationer
Antal: 1 set
Mått: Ballonger 30 cm
Färg: Guld, svart
Tema & tillfälle: Nyår Bröllop Födelsedag
Produkttyp: Takballonger


Med 20 stycken latexballonger, 40 meter ballongsnöre och 48 glue dots, får du allt du behöver för att skapa den perfekta takdekorationen. Du behöver bara blåsa upp ballongerna med luft och fästa dem med hjälp av de medföljande limprickar (obs! helium behövs inte). Det är enkelt och smidigt att använda, så du behöver inte vara proffs för att få till en imponerande ballonghimmel.

Vårt ballongkit har noggrant utvalda färger och passar perfekt för alla tillfällen. Ballongerna ger en elegant och glamorös touch till din festdekoration. Och med våra högkvalitativa produkter kan du lita på att de kommer hålla hela kvällen och ge dig den perfekta fotobakgrunden.

Vi förstår att du vill att din fest ska vara unik och personlig, och med våra takballonger kan du verkligen sätta din egen prägel på evenemanget. Den innovativa och användarvänliga designen gör det enkelt för dig att skapa din drömhimmel.

Så ta din festdekoration till nästa nivå med våra fantastiska takballonger. Ge dina gäster en upplevelse de sent kommer glömma och skapa en stämning som får hjärtan att slå högre. Beställ ditt takballongset nu och låt festen börja!


SKAPA EN IMPONERANDE TAKDEKORATION: Takballong set som ger dig allt du behöver för att skapa en imponerande takdekoration.

INNEHÅLLER ALLT DU BEHÖVER FÖR ATT LYCKAS: Setet innehåller 20 latexballonger, 40 meter ballongsnöre och 48 glue dots

EN TOUCH AV GLAMOR OCH STIL: Ballongerna ger en elegant och glamorös touch till din festdekoration

LÄTT ATT ANVÄNDA, ALLA KAN LYCKAS: Du behöver inte vara proffs för att använda setet, det är enkelt och smidigt att använda

GÖR DIN FEST TILL EN MINNESVÄRD UPPLEVELSE: Med takballongerna kan du sätta din egen prägel på evenemanget och skapa en minnesvärd upplevelse för dina gäster